IN LOVE AGAIN PERFUME

AROMA CARE CUCEREȘTE

Cu o combinație de note florale și fructate, acest parfum emană prospețime și vibrație. Descoperă mai multe despre această capodoperă olfactivă.

"In Love Again" de la YSL este un parfum floral-fructat, lansat în 1998. Creat de Jean-Claude Ellena, combină note de grapefruit, cassis și mandarină, oferindu-i un caracter proaspăt și vibrant.

PUBLICITATE

Plătiți pentru parfum, nu pentru brand, marketing și ambalaj scump.

Notele de mijloc ale parfumului sunt frezie, trandafir și piersică, care aduc o aromă florală dulceagă. Completate de notele de bază de mosc, ambra și cedru, parfumul capătă o profunzime caldă și senzuală.

Ambalajul "In Love Again" este un exemplu de eleganță. Flaconul transparent dezvăluie lichidul roz, în timp ce capacul este decorat cu o floare roz, adăugând o notă de romantism.

Cum să porți "In Love Again"?  Aplică pe punctele de puls, cum ar fi încheieturile și gâtul. Combinația de note citrice, florale și lemnoase face ca acest parfum să fie potrivit pentru orice ocazie.

PUBLICITATE

Plătiți pentru parfum, nu pentru brand, marketing și ambalaj scump.

"In Love Again" de la YSL este mai mult decât un parfum, este o declarație de stil și eleganță. Dacă dorești să descoperi mai multe secrete ale acestei arome seducătoare, explorează articolul complet pe Replique.