Replique Parfumerie

Despre Replique

Magazinul online Replique este deținut de marca comercială Replique, fondată în 2009 în România.

Misiunea noastră este de a oferi parfumuri de înaltă calitate la prețuri decente și transparente, cu alte cuvinte – parfumuri originale ieftine! Suntem convinși că accesul la produse de parfumerie de clasa premium nu ar trebui să fie un privilegiu pentru 1% din populație, ci o normalitate pentru toți îndrăgostiții de arome.

De-a lungul anilor, colaborăm cu parfumieri europeni certificați care folosesc ingrediente de calitate, testate dermatologic. De fiecare dată când procurați un parfum „Replique” pentru femei sau pentru bărbați, alegeți o creație parfumerică concepută în capitala mondială a parfumurilor:

Expressions Parfumées, Grasse, Franța
https://www.epparfums.com/

LUZI AG, Dietlikon, Elveția
https://www.luzi.com/

Ne gasiti si pe retelele de socializare

Ce ne motiveaza cel mai mult

Ajutam oamenii sa se bucure de parfumuri extraordinare la preturi accesibile

Parfumurile Replique pentru femei și bărbați reprezintă compoziții aromatice cu un conținut de esență de parfum de până la 20%, ceea ce înseamnă că se încadrează în categoria Apă de parfum (EDP) veritabilă.

Inspirate din cele mai populare parfumuri de lux din lume, aromele noastre originale, fie de damă, fie bărbătești, au o calitate ireproșabilă, o persistență excelentă și un preț corect. Căutați parfumuri originale online? Le puteți achiziona pe www.replique.ro, în ambalaj stilat, fiecare parfum având denumire și cod individuale. Comandați aroma îndrăgită oriunde v-ați afla în România, iar noi o vom livra rapid și în siguranță în orice colț al țării: București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța, etc.

Replique Parfumerie
Replique Parfumerie

Le ambalăm și le etichetăm simplu, astfel încât să vă puteți bucura de ceea ce contează cel mai mult – parfum de top calificat, care miroase a marca dvs. preferată, la o fracțiune din cost.

Replique Parfumerie

Maria Farina

Parfumer

Replique Parfumerie

Cum se formează prețul la un parfum?

Mai jos vedeți un exemplu de calcul de preț pentru parfumurile populare. Calculul este luat în medie pentru un parfum cu costul de 100 €.

Costul unui parfum de brand ≈ 100€
Replique ≈ 30€

Economisești ≈ 70 €

Prețurile sunt calculate în media a 100 ml. comparativ cu prețurile din retail.
Replique Parfumerie

Atenție! Prețurile la parfumuri pot fi diferite în dependență de tipul de ingridiente folosite sau țara lor de origine. Exemplu de mai sus reprezintă doar o grafică orientativă și nu au fost luate în calcul toate cheltuielile de producere, logistica, promovare, impozite, comisioane de agent, licență, reciclare etc. Graficul de mai sus reprezintă doar o versiune simplificată de calcul, cifrile indicate fiind fară precizie și nu se aplică la toate parfumurile de nișă.