Sauvage Dior Parfumuri EDP, Elixir ParfumParfumul Dior Sauvage cea mai completa recenzie depre parfumul de la Christian Dior in 2023

Dior Sauvage este un parfum care probabil l-ați auzit menționat sau văzut în diverse formate și lansări ale liniei Sauvage. Este greu să găsești o persoană care să nu știe cum miroase cel mai vândut parfum pentru bărbați de la Dior.

Dior Sauvage Eau de Toilette a apărut acum 8 ani și între timp a devenit unul dintre cele mai populare parfumuri din lume.

Dar este Sauvage Dior încă un parfum de top astăzi?

Dior Sauvage este cu siguranță un parfum care a lăsat o amprentă în industrie și încă se vinde foarte bine astăzi.

Campania de promovare cu Johnny Depp cântând la chitară în deșert în timp ce nativii americani dansează a fost retrasă din cauza însușirii culturii native, dar aceasta este impresia pe care Dior și-a dorit să o transmită – un parfum care este în armonie cu Pământul, sufletul și natura, dar totuși foarte modern.

Francois Demachy de la casa Christian Dior este creierul care a creat apa de toaletă Dior Sauvage în 2015 și a crescut rapid în popularitate, devenind cel mai bine vândut parfum de atunci.

Dior Sauvage Eau de Parfum în cateva cuvinte: MASCULIN – EXOTIC – MODERN – VIBRANT – POPULAR

Nu aveți timp să citiți o recenzie completă acum? Vedeti 6 puncte principale ale recenziei:

 1. Dior Sauvage Eau de Parfum este considerat cel mai bun parfum “albastru” de pe piață.
 2. A fost creat de Francois Demachy în 2018 ca o versiune îmbunătățită a originalului Sauvage din 2015.
 3. Poate fi purtat în orice anotimp și se potrivește în orice situație.
 4. Durează între 8 și 10 ore cu o proiecție puternică și note parfumate îmbătătoare.
 5. Este cel mai popular parfum de designer din ultimul deceniu.
 6. Imaginea parfumului este renumitul actor Johnny Depp.

Cuprins

Povestea parfumului Dior Sauvage, Istoria mărcii și parfumurilor

Christian Dior IstorieCasa de modă Dior a fost fondată de Christian Dior în Paris, Franța, acum mai bine de 70 de ani. În februarie 1947, Dior a lansat prima sa colecție de haine pentru primăvara-vara 1947, cunoscută sub numele de “New Look”. Această colecție a fost un moment important pentru modă, deoarece a marcat începutul unei noi era pentru femei și a ajutat la revitalizarea industriei modei franceze după al Doilea Război Mondial.

Filiala Christian Dior Parfums a fost înființată în 1947 sau 1948, iar primul parfum lansat de aceasta a fost Miss Dior, care a devenit rapid popular. De atunci, mărcii Dior i-au fost atribuite numeroase parfumuri de succes.

Parfumurile Eau Sauvage, Fahrenheit, Dior Homme și Sauvage au fost întotdeauna printre cele mai importante și influente ale industriei parfumurilor pentru bărbați și încă sunt disponibile pe piață astăzi. Dior a schimbat industria parfumurilor prin aceste parfumuri, care poartă numele surorii sale.

Parfumurile masculine menționate mai sus au rămas principalele opțiuni ale consumatorilor și au contribuit la schimbarea tendințelor în domeniu. Pe măsură ce colecția a câștigat tot mai mulți fani, Christian Dior a atras clienți proeminenți din Hollywood și din segmentul de clienți de top din Europa.

Până la moartea lui Christian Dior în 1957, compania s-a extins în Statele Unite, Australia, Canada și America Centrală ca unul dintre liderii în modă înaltă feminină.

Astăzi, marca este deținută de LVMH și controlată de omul de afaceri francez Bernard Arnault, care este, de asemenea, președinte al LVMH. Gamă largă de produse Dior sunt vândute în magazinele din întreaga lume și prin intermediul magazinului online al mărcii.

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

Despre talentatul parfumier François Demachy

François Demachy, parfumierul intern al Dior, a creat toate cele trei versiuni ale parfumului Dior Sauvage. Demachy este un nume bine cunoscut în lumea parfumurilor, având în portofoliul său o serie de creații remarcabile, cum ar fi Emanuel Ungaro Pour L’Homme EDT, Acqua di Parma Colonia Intensa, Fan di Fendi Pour Homme EDT și numeroase parfumuri pentru Dior La Collection Privée.

Scurta biografie

dior sauvageA început cariera sa în parfumerie în anii 1980, când s-a alăturat casei de parfumuri Chanel. În 1992, a devenit parfumier principal pentru Dior, iar în 2007 a fost numit parfumier general pentru întreaga companie.

Demachy este recunoscut pentru abilitatea sa de a crea parfumuri complexe și inovatoare, combinând ingrediente de înaltă calitate cu tehnici sofisticate de producție. A câștigat numeroase premii în industria parfumeriei, inclusiv premiul FiFi Award pentru „Parfumierul Anului” în 2013 și 2016.

În afara carierei sale în parfumerie, Demachy este și un apreciat colecționar de artă contemporană, care a expus colecția sa în mai multe muzee din întreaga lume.

 

Prezentarea produsului: Ambalajul și sticla parfumului Dior Sauvage

Sauvage Dior EDP are un flacon care reflectă povestea parfumului perfect. Sticla albastră a flaconului este elegant proiectată și devine din ce în ce mai transparentă spre bază. Flaconul are un capac greu magnetic care adaugă o senzație premium atunci când este ținut în mână.

Aromatul vine într-un recipient cilindric, întunecat și albastru, alungit, cu un gradient, împreună cu un capac magnetic cu un imprimeu clasic de albine Dior pe interior.

Parfumul Sauvage Dior este disponibil în sticle de diferite dimensiuni, inclusiv 30 ml, 60 ml, 100 ml și 200 ml, și poate fi achiziționat împreună cu o sticlă de reumplere de 300 ml.

Ambalaj Sauvage DiorAtomizorul pulverizează un spray larg și eficient, astfel încât nu este nevoie de prea multe pulverizări pentru a acoperi o zonă mare. Flaconul are un design elegant, cu un capac magnetic greu și un gradient de culoare de la albastru la transparent. Aceasta este o opțiune durabilă, deoarece sticla poate fi reumplută în loc să fie aruncată după ce se termină parfumul.

Dacă doriți să încercați noul parfum Sauvage, asigurați-vă că aveți o sticlă reîncărcabilă mai nouă, deoarece numai acestea pot fi umplute cu sticlele de reumplere. Sticlele de reumplere nu pot fi folosite singure, ci numai pentru a umple sticlele reîncărcabile.

Linia Sauvage este prima de la Dior care a adoptat același design de sticlă ca și linia lor de nișă Private, mult mai scumpă, și este una dintre preferatele mele în ceea ce privește sticlele de parfum de designer.

Atomizorul Dior pulverizează o cantitate generoasă de parfum cu fiecare apăsare, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să aplicați prea mult pentru a acoperi o suprafață mare. Am observat că marca Dior are întotdeauna pulverizatoare de calitate înalte, care depășesc standardele altor branduri de parfumuri.

Actualmente, există patru parfumuri din colecția Dior Sauvage în lume: Eau de Toilette, Eau de Parfum, Parfum și Elixir, cea mai recentă lansare. În timp ce fiecare parfum face parte din aceeași colecție, Dior a introdus modificări subtile pentru a le face unice. Dacă vreți să aflați care dintre cele patru merită cel mai mult atenția, citiți mai departe pentru a afla care dintre aceste parfumuri se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

#1 Dior Sauvage Elixir

Sauvage Dior ElixirElixir este cea mai nouă adăugare la colecția Dior Sauvage și este considerată cea mai bună din grup datorită adăugării de grapefruit în parfum, care înlocuiește bergamota cu un miros mai proaspăt și citric.

Notele de început ale Elixirului pot fi puțin acide, dar devin mai echilibrate după o perioadă de timp. Parfumul are, de asemenea, note picante și pământești, datorate scorțișoarei și nucșoarei, precum și adaosuri neobișnuite, dar uimitoare, de lemn dulce și vetiver, care completează caracterul pământesc al parfumului.

Elixir este destinat pieței mature și sofisticate și este potrivit pentru noapte, dar poate fi purtat în orice moment al zilei. Mirosul este puternic și durează toată ziua, iar proiecția este excelentă. Elixir deși poate părea scump, este un parfum inimitabil cu un miros care nu va fi uitat ușor.

 

#2 Sauvage Eau de Toilette

Sauvage Dior Eau De ToiletteEau de Toilette ocupă al doilea loc în clasamentul nostru. Acesta este parfumul original care a inițiat linia Sauvage și care a contribuit într-un anumit fel la modelarea industriei parfumurilor pentru bărbați. Notele sale caracteristice de bergamotă, cedru și lavandă sunt cele care îl fac cunoscut. De asemenea, conține Ambroxan, ceea ce îi conferă o greutate și un aspect lemnos. În general, este un parfum proaspăt și picant de care nu te vei sătura.

EDT este apreciat atât de bărbați, cât și de femei. Este o opțiune plăcută pentru mulți datorită compoziției sale complexe, dar plăcute. Procesul de uscare este similar cu cel al Eau de Parfum și Parfumului. Este disponibil la aproximativ 84 RON și este una dintre cele mai bune investiții pe care le veți face vreodată.

#3: Sauvage Parfum

Sauvage Dior ParfumParfumul Sauvage Dior a marcat începutul evoluției gamei Sauvage. În timp ce Eau de Parfum și Eau de Toilette au fost marcate de note de bergamotă, Parfumul aduce în prim plan mandarină, oferind un miros proaspăt și curat. În plus față de notele condimentate și dulci caracteristice, Parfumul are o deschidere portocalie strălucitoare care îl face perfect pentru sezonul de vară.

Are o durată bună și o proiecție bună, în timp ce uscarea este similară cu Eau de Parfum. Prețul este mai mare, dar calitatea și mirosul unic merită costul suplimentar.

#4: Sauvage EDP- Eau de Parfum

Sauvage Dior EDP Eau De ParfumEau de Parfum-ul Sauvage ocupă locul patru în clasamentul nostru. EDP-ul a evoluat din Eau de Toilette astfel încât păstrează în continuare notele caracteristice de citrice, anason stelat, nucșoară, levănțică și Ambroxan la bază, dar este acum mai dulce datorită adăugării de vanilie. Este, de asemenea, mai scump decât Eau de Toilette, deci diferența de preț favorizează mai mult Eau de Toilette.

Când vine vorba de durată, parfumul rămâne cu tine pentru o vreme. Persoanele de lângă tine vor putea să-l miroasă pe și în jurul tău. Când parfumul se usucă, lăsă un miros citric care degajă o anumită căldură.

Eau de Parfum este similară cu Eau de Toilette, cu un preț mai mare. Notele olfactive nu sunt foarte diferite, ceea ce îl face mai puțin impresionant.

Reclamele Dior Sauvage

Vedeti acest video cu toate spoturile video Dior Sauvage.

Compania franceză Christian Dior a fost întâmpinată cu controverse și dezbateri când a lansat linia de produse Sauvage, după ce campania sa a prezentat peisaje accidentate din sud-estul Utah și un bărbat îmbrăcat în costum de nativ dansând, în timp ce o voce promitea că noile produse vor oferi “o călătorie autentică adânc în sufletul nativului american într-un teritoriu sacru, fondator și secular”. Indignarea față de însuşirea culturii native și a numelui Sauvage a determinat compania să retragă campania.

Dezbaterea intensă, în trecut limitată doar la lingviști și specialiști, în legătură cu sensul cuvântului “sauvage” în franceză. Acesta înseamnă “sălbatic”, cum este adesea tradus, sau “necivilizat”, așa cum sugerează campania?

dior sauvage

Apărătorii Dior afirmă că termenul se referă la o natură neîmblânzită și că criticii nu înțeleg diferențele dintre limba franceză și cea engleză atunci când consideră “sauvage” și “sălbatic” sinonime. Însă, criticii acuză că campania Sauvage este mai mult decât o retorică colonialistă reinventată și o amintire a trecutului rasist al Franței ca imperiu.

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

Cum miroase parfumul Dior Sauvage?

Cum miroase Sauvage DiorParfumurile Sauvage Dior au un miros rafinat și sofisticat, cu o nuanță picantă proaspătă care îl face foarte îmbietor. Este potrivit pentru ocazii speciale, precum ședințe de seară sau întâlniri romantice. Are un caracter masculin, dar evită notele lemnoase și moscate care sunt adesea asociate cu parfumurile masculine tradiționale.

La prima mirosire, Dior Sauvage oferă o notă proaspătă, aventuroasă și picantă de parfum masculin clasic. Totuși, acesta nu este un parfum complet unic, așa că nu vă așteptați la surprize neașteptate. Parfumul are un miros sălbatic și sexy, care poate aminti de alte parfumuri precum Bleu De Chanel, Versace Dylan Blue și Prada Lunna Rosa Carbon.

În ciuda faptului că Dior Sauvage poate semăna cu alte parfumuri, are unicitatea sa. Dacă încercați să le mirosiți la ochi închiși, veți putea să simțiți diferența dintre Sauvage și celelalte parfumuri.

Dior Sauvage are un miros clasic de parfum pentru bărbați, cu o notă sălbatică. Notele folosite în crearea acestui parfum sunt frecvente în parfumurile pentru bărbați, dar amestecul lor îi conferă lui Sauvage un miros recunoscut.

Vedeti mai jos un video review in limba engleza cu toate parfumurile Dior Sauvage

Sauvage Eau de Toilette are un miros proaspăt, picant, cu note de bergamotă, cedru și lavandă, precum și Ambroxan, care adaugă o notă lemnosă.

Sauvage Eau de Parfum are o deschidere de mandarină și anason stelat, cu note de nucșoară, levănțică și Ambroxan la bază, dar cu adaosul de vanilie care adaugă o notă dulce.

Sauvage Parfum are o deschidere puternică de mandarină, cu note de anason stelat, nucșoară, levănțică și Ambroxan la bază, dând un miros proaspăt, picant, dar cu o notă dulce.

Sauvage Elixir are o deschidere de grapefruit, cu note de scorțișoară și poate chiar nucșoară, dar cu adaosuri neobișnuite de lemn dulce și vetiver care completează caracterul pământesc al parfumului. Mirosul poate fi puțin acru la început, dar devine mai echilibrat pe măsură ce se usucă.

După ce nivelul de intensitate al parfumului scade încet spre bază, Dior Sauvage devine uscat, cu o notă dominantă de piper și lemn, cu o subtilă tentă de tutun. Acest parfum are o rezistență puternică și poate rămâne pe piele timp îndelungat.

Consideram că Dior Sauvage este un parfum universal și sigur, dar asta nu înseamnă că nu are un miros plăcut. Notele acestui parfum sunt puțin încețoșate și amestecate împreună, ceea ce îl face un parfum clasic, sexy și bărbătesc. Dacă nu sunteți prea exigenți în ceea ce privește alegerea parfumurilor, este posibil să vă placă Dior Sauvage.

Notele Sauvage DiorNotele principale Sauvage Dior

Parfumurile Dior Sauvage sunt caracterizate de note proaspete, picante și rafinate, care creează un miros atrăgător și sofisticat. Ingredientele cheie ale acestui parfum sunt bergamota, ambroxan, muscată, piper, lavandă, vetiver și paciuli. Fiind un parfum popular, poate să nu ofere acel factor unic dorit de unii, dar dacă nu vă deranjează acest lucru, poate fi o alegere bună pentru o seară.

Dacă sunteți un iubitor de parfumuri, popularitatea poate fi un dezavantaj, dar în ciuda acestui fapt, mirosul este încă frumos și poate fi o achiziție reușită pentru cei care sunt în căutarea unui parfum proaspăt și picant.

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

Clasificare

Parfumier: Francois Demachy
Concentrație de ulei de parfum: Eau de Parfum, Eau de toilette, Parfum, Elixir
Tip de parfum: Citrice Condimentat
Data lansării: 2015, 2018
Public țintă: bărbați
Notele dominante: Ambroxan, Bergamot și Piper Sichuan
Varsta: 20+
Anotimp: primăvară, vară și toamnă
Ocazii: agrement, ieșiri nocturne, romantice, afaceri
Longevitate și Sillage: 8 – 10 ore cu proiecție foarte bună
Numărul recomandat de pulverizări: 4 – 6
Complimente: mare
Raport calitate/preț: 9/10
Acorduri: citrice, picant, mosc

dior sauvagePublicul tinta: Pentru cine este Dior Sauvage?

Consider că Sauvage Dior este un parfum potrivit pentru bărbații maturi de peste 20 ani. Nu recomand utilizarea acestui parfum pentru tineri, deoarece există alte opțiuni mai potrivite pentru ei. Dacă doriți un parfum modern pentru bărbați, Sauvage Dior ar putea fi o alegere bună.

Dacă doriți să purtați un parfum de designer cu o notă mai distinctă de fiecare dată, atunci Sauvage Dior ar putea fi opțiunea potrivită pentru dvs. Acest parfum poate fi controversat pentru fanii primelor sale versiuni, așa că este recomandat să îl încercați personal înainte de a lua o decizie.

Tema parfumului Dior Sauvage

O notă a mărcii: François Demachy, Parfumer-Creator Dior, a creat Sauvage Eau de Parfum inspirându-se din deșertul magic al amurgului. Răcoarea nopții îmbinată cu aerul cald al deșertului emit mirosuri profunde și puternice.

Sauvage Eau de Parfum este interpretarea olfactivă a acestui moment de tranziție, când instinctele cele mai sălbatice sunt eliberate. În momentul în care lupii ies la vânătoare și cerul devine luminescent, se deschide o nouă fereastră către magie.

Cuvântul parfumerului: Atunci când am creat Sauvage Eau de Parfum, nu m-am concentrat pe puterea sa de impact, deoarece semnătura sa este deja destul de recunoscătoare. Scopul meu a fost mai degrabă de a îmbogăți fiecare dintre notele dominante ale parfumului pentru a scoate la iveală noi nuanțe, în loc să întăresc sau să suprasaturăm compoziția.

François Demachy, Parfumeur-Creator Dior

Ce haine să poarte cu Sauvage Dior?

Dacă doriți să aveți un parfum potrivit pentru o ocazie formală sau pentru o întâlnire într-un club, Sauvage Dior poate fi o alegere bună. Acest parfum are un miros elegant, ceea ce îl face potrivit pentru ocazii formale, dar în același timp poate avea un atractiv puternic, ceea ce îl face potrivit și pentru o noapte de distracție într-un club.

Îmbrăcați-vă și purtați Sauvage într-un mod lejer, deoarece acest parfum se potrivește cu orice ținută, așa cum fac toate parfumurile Sauvage de la Dior. Eu am purtat Sauvage atât cu tricouri și polo cât și cu costume.

Acest parfum poate fi purtat în diferite ocazii, cum ar fi la birou, la o petrecere, la un eveniment de lux sau chiar pentru a îngropa bijuterii în mijlocul deșertului, așa cum face Johnny Depp în reclamă.

Totuși, rețineți că Sauvage este extrem de popular, așa că este posibil să nu fiți singurul care îl poartă în locurile în care mergeți.

Din acest motiv, Sauvage Dior este un cadou potrivit pentru persoanele dragi și pentru alte persoane despre care poate nu știți prea multe.

Ocazii: agrement, ieșiri nocturne, romantice, afaceri
Dress Code: Versatil fara limite in ceea ce priveste imbracamintea aleasa

Johnny Depp Sauvage Dior ParfumAr trebui să port Sauvage Dior? Este pentru mine?

Dacă sunteți un bărbat care nu are probleme cu faptul că oamenii știu că ați intrat într-o încăpere înainte să vă vadă și dacă doriți să vă exprimați masculinitatea prin parfum, atunci Sauvage Dior EDT poate fi potrivit pentru dumneavoastră.

Cu toate acestea, există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când decideți dacă Sauvage este parfumul potrivit pentru dumneavoastră.

Trebuie să țineți cont de faptul că acest parfum este foarte popular și este cel mai vândut din 2015, când a fost creat. Acest lucru înseamnă că există șanse mari ca oamenii din jur să îl recunoască și să comenteze ceva de genul „Oh, miroși ca fratele/iubitul/fostul/prietenul meu etc.“. Dacă vă place să miroși ca mulți alți bărbați, atunci Sauvage poate fi o alegere bună pentru dvs. Dacă însă preferați să aveți un parfum mai unic, Sauvage poate nu fi cea mai bună opțiune.

Sauvage poate atrage atenția celor din jur și poate determina oamenii să interacționeze cu tine, deci dacă nu îți place să fii în centrul atenției sau să ai mulți oameni care vin să te întrebe despre parfumul tău, poate nu este alegerea potrivită pentru tine.

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

Unicitate și raport calitate/preț Dior Sauvage

Aici este momentul în care poate aduce valoare sau poate o poate distruge pentru tine. Te deranjează să miroși ca alți oameni? Este mainstream, larg cunoscut și probabil cel mai popular parfum de designer în secolul 21.

În final, Sauvage miroase familiar și ca multe alte parfumuri care îl copiază, dar mai bine. Astfel, valoarea pentru ceea ce plătești este justificată în acest caz.

Unicitate: 2/5
Calitate/Pret: 9/10

Câte spray-uri de Dior Sauvage sunt suficiente?

Parfumul Sauvage Dior este puternic, așa că 2-4 pulverizări ar trebui să fie suficiente pentru a-l purta. Aplicați 2 pulverizări pe părțile laterale ale gâtului și, dacă doriți să păstrați mirosul mai mult timp, pulverizați încă 2 ori pe piept sau umăr.

Dacă preferați să utilizați mai puține pulverizări, aplicați una sub bărbie. Însă, asigurați-vă că nu aplicați peste 3 pulverizări în același loc, deoarece acest lucru ar putea îngreuna deschiderea și uscarea parfumului până la notele de bază.

Argumentele pro și contra ale parfumului:

Pro Sauvage Dior:

 • Miroase foarte bine și poate fi purtat în mai multe ocazii diferite
 • Este puternic, așa că doar câteva pulverizări sunt suficiente
 • Este un parfum clasic care a încăput în topul vânzărilor din 2015
 • Poate fi prea familiar, fiind atât de popular
 • Sticla grozava cu capac magnetic
 • Disponibil în volume diferite

Contra Sauvage Dior:

 • Poate fi prea popular și recunoscut de alți oameni, ceea ce poate duce la comentarii de genul “Oh, miroși ca fratele/iubitul/fostul/prietenul meu etc.”
 • Poate atrage atenția oamenilor și poate crește interacțiunea cu alții, ceea ce poate fi dezavantajos pentru cei care preferă să se întâlnească mai puțin cu alții.
 • Poate fi prea puternic pentru unii

Preturile pentru parfumul Dior Sauvage in Romania

Makeup ≈ 455 RON
Notino ≈ 483 RON
Elefant ≈ 524 RON
Emag ≈ 510 RON
Douglas ≈ 503 RON
Sephora ≈ 656 RON

Preturile sunt afisate conform datelor de pe site-urile oficiale pentru luna Noiembrie 2022. Datele pot fi diferite in dependenta de periaoda si promotiile fiecarui site cat si de volumul sticlei.

Parfumuri similare

Sauvage Dior este adesea comparată cu aceste parfumuri:

Bleau De Chanel

Dior Sauvage vs Chanel Bleau de Chanel

DIOR Sauvage Eau de Parfum și CHANEL Bleu de Chanel sunt ambele parfumuri albastre cu diferențe unice între ele. Sauvage se concentrează mai mult pe caracteristicile metalice ale ambroxanului și are o proiecție și durată puternice, în timp ce Bleu de Chanel are un miros mai calm și încorporează note de tămâie, grapefruit și ghimbir. Fiecare este adesea considerat unul dintre cele mai bune din genul lor.

 

Creed Aventus

Dior Sauvage vs Creed Aventus

Sauvage Dior și Aventus de la Creed au câteva calități comune, cum ar fi notele de fructe, ambra și mosc, care sunt prezente în ambele parfumuri în concentrații ridicate. Însă compoziția lui Aventus este mai fină și mai bine îmbinată decât cea a lui Sauvage, însă când sunt purtate, calitatea lor este asemănătoare.

 

YSL MEN

Dior Sauvage vs Yves Saint Laurent Y EDP

Sauvage de la Dior și Y Eau de Parfum de la Yves Saint Laurent au o calitate a compoziției similară. Însă Y Eau de Parfum are adăugate note de măr verde și salvie, care îl mențin proaspăt, aromatic și modern. Clienții care s-au plictisit de Sauvage ar trebui să ia în considerare Y Eau de Parfum ca o alternativă excelentă la parfumul albastru

Bleu de Chanel este un parfum de designer care poate fi o opțiune bună pentru persoanele care apreciază notele de lemn de santal. Alte parfumuri de designer de top care pot fi luate în considerare sunt Dolce & Gabbana The One For Men EDP, Armani Acqua di Gio Profumo EDP și Gentleman Givenchy EDP.

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

Concluzii

Dacă cauți un parfum versatil care poate fi purtat în orice ocazie și în orice anotimp, Dior Sauvage este o alegere excelentă. Este un cadou perfect pentru cineva pe care nu îl cunoști atât de bine și care poate fi în siguranță în timp ce oferi un produs de la un brand de lux precum Dior.

Parfumurile Dior Sauvage sunt renumite pentru aromele lor puternice și elegante, care combină ingrediente delicioase cum ar fi citricele și ardeiul picant cu note lemnoase și pământoase. Gama de parfumuri Sauvage a devenit iconică și este foarte apreciată pentru calitatea și succesul său.

Dior Sauvage este un parfum care a influențat parfumeria modernă și poate fi considerat un Holy Grail Scent. Cu toate acestea, în final, important este să purtăm ceea ce ne place și să ne simțim confortabil.

Intrebari Frecvente

Unde gasesti parfum asemanator cu Dior Sauvage?

Mai multe magazine vand parfumuri asemanatoare cu renumitul Sauvage de Christian Dior insa o alternativa calitativa vei putea gasi pe site-ul Replique.

Cat costa un parfum Dior Sauvage?

Pretul pentru un parfum Dior Sauvage incepe de la 500 Ron si ajunge la 650 in magazinele specializate. O alternativa la pret accesibil poti gasi pe site-ul Replique.

Cum miroase un parfum Sauvage Dior?

Sauvage Dior este un parfum Aromatic de barbati. Sauvage a fost lansat în 2015. Parfumier: Francois Demachy. Note de varf: bergamot calabrian si piper; notele de mijloc sunt piper de Sichuan, lavanda, piper roz, vetiver, paciuli, muscata si elemi; Notele de baza sunt ambroxan, cedru si labdanum.

Cine a creat parfumul Dior Sauvage?

Creatorul aromei este François Demachy, pe atunci parfumierul casei de modă Dior.

Unde cumpar ieftin parfum Sauvage Dior?

In caz ca iti doresti un parfum inspirat de renumita aroma la un pret ieftin dar pastrand aroma inconfundabila, inra pe site-ul Replique.

Cine vinde parfum Dior Sauvage la pret accesibil?

Pretul mediu pentru un parfum Sauvage Dior in magazinele specializate este de 520 RON. Totusi poti gasi o aroma inspirata de aceleasi note dar la un pret accesibil pe site-ul Replique.

In ce tara a fost creat parfumul Dior Sauvage?

Parfumul Dior Sauvage a fost creat in anul 2015 in Franta sub brandul Dior. Detinatorul licentei fiind grupul LVMH.

Unde gasesti tester parfum Dior Sauvage?

Parfum tester Sauvage poti gasi pe site-urile specializate de parfumuri sau poti procura mostra de aroma inspirata de renumitul brand de 6 ml pe site-ul Replique.

Parfumul Dior Sauvage isi merita banii?

Pretul mediu de 520 Ron entru un parfum Sauvage Dior de 100 ml poate fi destul de mare pentru majoritatea. Exista totusi alternative accesibile inspirate din renumita aroma pe site-ul Replique.

Parfum Dior Sauvage pareri?

Parerile clientilor despre parfumul Sauvage sau aroma inspirata din el pot fi gasite pe site-ul Replique. Majoritatea clientilor sunt multumiti de achizitia facuta.

Cui i se potriveste parfumul Dior Sauvage?

Parfumul de nestăpânit Christian Dior Sauvage a fost conceput special pentru bărbații puternici și încrezători în forțele de peste 30 de ani. Poate fi folosit în orice moment al zilei.

Sauvage ce inseamna?

Sauvage in traducere inseamnă „sălbatic” si asa il promoveaza compania? Apărătorii lui Dior susțin că cuvântul se referă la o natură sălbatică și că criticii nu înțeleg diferențele dintre franceză și engleză atunci când tratează „sauvage” și „sălbatic” ca înruditori. Ajutorul lui Dior vine ancorand parfumul cu personajul lui Johnny Depp. El este prezentat drept chipul lui Sauvage, deoarece Dior consideră că întruchipează spiritul parfumului: sălbatic și animal, dar și nobil, cinstit și autentic.

 


Referinte: 

 • fourthsense.co/dior-sauvage-review/
 • scentgrail.com/holy-grail-scents/dior-sauvage-eau-de-parfum-review/
 • michael84.co.uk/dior-sauvage-fragrance-review/
 • scentselective.com/cologne/dior-sauvage-edt-vs-edp-comparison/
 • dapperconfidential.com/dior-sauvage-parfume-review/
 • manforhimself.com/grooming/fragrance/dior-sauvage-which-is-the-best-one/
 • https://www.dior.com/en_int/beauty/fragrance/mens_fragrance/sauvage