Există câteva metode prin care puteți adăuga o recenzie pe site-ul nostru: După achiziția unui produs de la noi, aveți posibilitatea de a lăsa o recenzie pentru acesta. Aceasta este metoda standard prin care obținem majoritatea recenziilor pe site. De asemenea, la scurt timp după cumpărare, vă vom trimite un e-mail invitându-vă să împărtășiți părerea sinceră despre produs. Verificăm concordanța recenziilor cu istoricul de cumpărături al utilizatorilor înregistrați și, dacă se confirmă achiziția, recenzia va fi etichetată ca „Verificată”.

Este posibil să postați recenzii și pentru produse pe care nu le-ați cumpărat direct de la noi (cum ar fi cele achiziționate din alte surse sau primite cadou). Totuși, nu putem garanta veridicitatea acestor recenzii.

Toate recenziile trimise de clienți sunt publicate fără modificări, cu excepția celor ce conțin limbaj vulgar sau agresiv, care sunt eliminate. Norocul nostru este că astfel de situații sunt rare.

Dacă doriți să lăsați o recenzie, autentificați-vă în contul dvs. și, din profil, accesați secțiunea „Produse cumpărate“. Selectați produsul pe care doriți să-l recenzionați, fie din lista de cumpărături, fie direct din magazinul online.

Rețineți că recenziile mai vechi s-ar putea să nu fie întotdeauna complet autentice.