Parfumuri pentru barbati

1 Million de Paco Rabanne, parfumul bărbătesc irezistibil

1 Million de Paco Rabanne

Paco Rabanne este un designer spaniol celebru pentru amprenta sa excentrică asupra lumii modei și pentru creațiile sale olfactive de neuitat, în special pentru bărbați.

Printre numeroasele momente importante ale mărcii Paco Rabanne se numără:

1973

1 Million de Paco Rabanne

Anul creării celebrului și în prezent vintage-ului “Pour Homme“.

1993

1 Million de Paco Rabanne

Odată cu noul val de fougère a fost lansat și celebrul “XS“.

1996

1 Million de Paco Rabanne

Încercarea de a se alătura modei unisex prin lansarea pe piață a parfumului “Paco“.

2005

1 Million de Paco Rabanne

Crearea “Black XS“, aparține mișcării “Youth Targeting” de la începutul anilor 2000.

2008

lansarea pe piață a unuia dintre cele mai bine vândute parfumuri pentru bărbați din toate timpurile, și anume 1 Million.

Acest ultim parfum a fost inspirat de moda metalică a lui Paco Rabanne. Este un amestec de note proaspete și senzuale, strălucind în ambalajul său luxos, care amintește de un lingou de aur, un metal prețios foarte drag designerului, reprezentând puterea, bogăția, luxul și durabilitatea.

“În toate civilizațiile și religiile, aurul a reușit întotdeauna să seducă oamenii”.

Paco Rabanne

1 Million de Paco Rabanne

1 Million este ceea ce poate fi considerat un parfum inovator pentru perioada în care a fost lansat și tocmai din acest motiv a făcut atâta vâlvă. În plus, campania publicitară atrăgătoare și omniprezentă a dus la o răspândire pe scară largă. Astăzi, aproape că s-ar putea spune că este un parfum prea popular, pentru că, de fapt, îl putem mirosi peste tot. Totuși, putem spune că, dacă este atât de popular, trebuie să existe un motiv, nu-i așa?

1 Million este un parfum sublim. Ceea ce face ca acest parfum să fie special, pe lângă structura sa excelent echilibrată, notele olfactive de neuitat și persistența de invidiat, este tocmai faptul că se adresează majorității populației lumii.

Aproape că pare că Paco Rabanne a reușit să capteze acel amestec de note care seduce și încântă pe oricine îl miroase, exact ca în intriga cărții “Parfumul” a lui Patrick Suskind.

La 12 ani de la lansare, într-o perioadă în care majoritatea lansărilor noi durează abia un sezon, 1 Million este încă unul dintre cele mai bine vândute parfumuri pentru bărbați, atât de mult încât l-am inclus și în clasamentul nostru al celor mai bune parfumuri pentru bărbați.

1 Million a pornit ca un parfum comercial, pentru a fi purtat în principal în cluburi și pentru a impresiona femeile. Unii l-ar putea descrie ca fiind “un parfum pentru culegătorii în serie”, dar adevărul este că este un amestec câștigător de note distinctive. 1 Million are în compoziția sa un acord proaspăt și înțepător, aproape înghețat în deschidere, amestecat cu un suflu cald dulce-picant.

Singurele dezavantaje ale acestui parfum se regăsesc în abuzul crud și disproporționat pe care unii îl fac, din păcate, și în răspândirea sa pe scară largă. Cu toate acestea, 1 Million rămâne un parfum excelent, cu o persistență și un efect monstruos, care va fi cu siguranță apreciat timp de zeci de ani.

Folosit cu una sau maximum două pulverizări pe gât, sub o eșarfă grea, într-o zi foarte rece, va reuși să își arate toată carisma și să te facă să te îndrăgostești de el.

 

Vezi si un video cu diferenta dintre fake si original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *