Parfumuri pentru femei

Ariana Grande Parfum – Descopera Toate Cele 13 Parfumuri ale Vedetei

Parfum Ariana Grande. Ariana Grande Parfum. Ari. Rem. Thank U Next

Cuprins

Descoperă Ariana Grande Parfum: O călătorie olfactivă în lumea seducției și expresivității cu arome remarcabile

Introducere despre Ariana Grande Parfum:

Parfumul Ariana Grande a captivat inimile și simțurile pasionaților de frumusețe, oferind o experiență unică și inconfundabilă. În acest articol, vom explora în detaliu această creație olfactivă remarcabilă sub numele de Parfum Ariana Grande. Vom analiza prezentarea generală a produsului, povestea din spatele brandului, caracteristicile sale distincte, precum și avantajele și dezavantajele asociate utilizării acestui parfum seducător. Vom examina, de asemenea, impactul social al Parfumului Ariana Grande, vom explora alternative similare disponibile pe piață și vom încheia cu concluzii relevante.

Prezentare generală a Parfumului Ariana Grande:

Parfumul Ariana Grande este o expresie autentică a feminității, senzualității și puterii artistei celebre. Inspirat de personalitatea sa carismatică și de stilul său unic, acest parfum reprezintă o combinație îndrăzneață de arome captivante, care fascinează simțurile. Ambalajul elegant și sofisticat completează cu măiestrie esența acestei creații olfactive.

Despre brandul de Parfum Ariana Grande:

Ariana Grande LogoAriana Grande este nu doar o cântăreață și actriță de succes, ci și o personalitate iconică, apreciată în întreaga lume. Brandul Ariana Grande și-a extins influența în industria parfumurilor, prin lansarea Parfumurilor Ariana Grande, care reflectă întruchiparea stilului și a farmecului său.

Toate Parfumurile lansate de Ariana Grande

Ariana Grande, un nume sinonim cu muzică pop de succes, a avansat dincolo de lumea cântecelor pentru a-și lăsa amprenta în industria parfumurilor. Această artistă talentată nu s-a mulțumit doar să lanseze un singur parfum, ci a creat o colecție întreagă, fiecare având propria personalitate distinctă și note unice. De la debutul ei cu “Ari” până la parfumul ei recent, Ariana Grande a demonstrat că are o înțelegere profundă a diversității olfactive, creând arome care reflectă diferite aspecte ale personalității ei și, în același timp, au o largă apelare. Acest capitol va explora întreaga gamă de parfumuri Ariana Grande, de la cele mai dulci și feminine, la cele mai sofisticate și seducătoare, oferind o înțelegere detaliată a fiecărui parfum și a modului în care Ariana a reușit să captureze esența personalității ei în fiecare sticlă.

Ariana Grande a lansat mai multe parfumuri sub numele său. Iată câteva dintre cele mai cunoscute:

Ari De Ariana Grande

Ari De Ariana Grande. Parfumr Ari Ariana Grande. Ariana Grande ARIJucauș. Etern. Încrezător.
Parfumul “Ari” de Ariana Grande este o explozie dulce și jucăușă de arome. Îmbinând notele de zahăr, pere și vanilie, acest parfum emană o feminitate energică și vibrantă. Este o alegere perfectă pentru cei care caută un parfum jovial, plin de farmec și optimism.

Parfumul suculent și seducător se deschide cu prospețimea de necrezut a perei crocante, grapefruitului roz și zmeurei suculente. Inima ultra-feminină înflorește cu un buchet luxuriant de muguet delicat și boboci de trandafir într-o înflorire catifelată a orhideei de vanilie cremoase. Parfumul seducător este un amestec sofisticat de mosc cremos și lemn blond, cu o notă adictivă de marshmallow.

Notele Parfumului
Top: Pară crocantă, Grapefruit roz, Zmeură suculentă
Mijloc: Muguet delicat, Boboci de trandafir, Orhidee de vanilie
Bază: Marshmallow, Mosc cremos, Lemn blond

Ari Ariana Grande Parfum

“Ari” de Ariana Grande este un parfum floral fructat gurmand pentru femei, lansat în 2015. Cu note de vârf precum zmeură, pară și grapefruit, acest Parfum Ariana Grande te învăluie într-o aură de dulceață proaspătă. Notele de mijloc sunt orhidee de vanilie, trandafir și crin-de-vale, ce aduc în scenă esența feminității. Notele de bază sunt marshmallow, mosc și note lemnoase care adaugă o adâncime luxoasă și caldă.

În septembrie 2015, cântăreața pop Ariana Grande a lansat acest parfum, numit “Ari”. Parfumul este anunțat ca fiind suculent și sexy, cu note strălucitoare de fructe, inima sa ultra-feminină florală și baza de mosc, lemn și acord de marshmallow.

Ariana Grande Parfum, “Ari”, te invită într-un vals olfactiv, un dans îmbătător de note fructate și florale. Tonurile dulci de zmeură, pară și grapefruit se împletesc cu acorduri rafinate de orhidee de vanilie, trandafir și crin-de-vale, evocând imaginea unui vârtej de arome printr-o grădină însorită.

Inima acestui Parfum Ariana Grande este un omagiu adus feminității pure, un buchet de flori diafane ce-ți răsfață simțurile cu esența sa delicată și irezistibil de feminină. Baza seducătoare, cu marshmallow dulce, mosc captivant și note lemnoase, învăluie pielea într-un voal de senzualitate și mister.

Sticla roz, decorată cu un pom-pom alb, este o reprezentare vizuală a dulceții și frivolității, un testament al feminității și senzualității. “Ari” de Ariana Grande este un parfum ce evocă un tărâm în care inocența se întâlnește cu maturitatea, unde zâmbetul unei fete se împletește cu privirea unei femei.

“Ari” nu este doar un parfum, este un imn dedicat feminității și libertății, un cântec ce îmbie la joacă și flirt. În universul lui “Ari”, fiecare zi este o ocazie de a sărbători frumusețea vieții, fiecare clipă este un dans, fiecare femeie este o regină.

Ariana Grande Parfum, “Ari”, este disponibil într-o sticlă roz drăguță cu un pom-pom alb, ca un Eau de Parfum de 50 ml.

Frankie de Ariana Grande

Frankie Ariana Grande Parfum. Ariana Grande Frankie“Frankie” de Ariana Grande este un parfum floral fructat gurmand pentru femei și bărbați. “Frankie” a fost lansat în 2016. Notele de vârf sunt caisa, piper roz și pară; notele de mijloc sunt cedru și orhidee sălbatică; notele de bază sunt zahăr, mosc și lemn de santal.

“Frankie” de Ariana Grande a fost numit după Frank James Michael Grande Marchione, cunoscut sub numele de Frankie Grande, fratele vitreg mai mare al Arianei Grande. El este un dansator american, actor în teatrul muzical, cântăreț, producător și personalitate de pe YouTube. Compoziția parfumului a fost concepută ca o combinație a energiilor, caracterelor și personalităților lor, ca un amestec vibrant, dinamic și zahărinos!

Notele de vârf ale compoziției sunt flirtoase și sexy, create din piper roz care se amestecă cu coaja groasă și dulce de caisă și pară. Inima dezvoltă note de orhidee sălbatică care contrastează cu cedrul, în timp ce baza este caldă și cremoasă, compusă din lemn de santal și mosc. Zahărul cristal din bază contribuie la semnătura caracteristică, care este dulce, seducătoare și irezistibilă.

Impresii personale Frankie de Ariana Grande

Frankie Ariana Grande ParfumVino să dansezi într-un spectacol olfactiv ce îmbină energia vibranta și personalitatea unică a doi frați. “Frankie” de Ariana Grande este mai mult decât un parfum – este un portret în note parfumate, o celebrare a legăturii dintre doi frați și a personalităților lor complexe și strălucitoare.

Povestea începe cu notele de vârf flirtoase și atrăgătoare de piper roz, caisa însorită și pară suculentă – o invitație într-un tărâm plin de vitalitate și curiozitate. Inima parfumului se dezvăluie în acorduri de orhidee sălbatică, care contrastează frumos cu robustețea cedrului, evocând un peisaj plin de contrast și mister.

Pe măsură ce parfumul se dezvăluie, te vei îndrăgosti de baza lui caldă și cremoasă, o combinație de lemn de santal și mosc ce adaugă o adâncime irezistibilă. Zahărul cristal împrăștiat prin aceste note de bază îți va lăsa un sentiment de dulcețe seducătoare pe piele, amintindu-ți de zilele însorite și nopțile nesfârșite, de zâmbetele împărtășite și de momentele de râs fără sfârșit.

Bază îți lasă o impresie durabilă, seducătoare, amintindu-ți de strălucirea unei zile de vară și de misterul nopților calde. Aceasta este o invitație de a savura fiecare moment, de a trăi fiecare zi ca o aventură nouă și de a îmbrățișa plăcerile simple ale vieții.

Sticla de culoare argintie, încununată cu un pom-pom ludic, este reflectarea perfectă a acestui spirit vibrant și liber. Este un ecou al pasiunii pentru viață, al râsetelor partajate și al momentelor speciale pe care le trăim împreună. “Frankie” de Ariana Grande nu este doar un parfum, este o celebrare a conexiunilor pe care le creăm, a poveștilor pe care le spunem și a vieților pe care le trăim împreună.

“Frankie” te invită să te alături acestui dans al vieții, să te pierzi în ritmul său captivant și să descoperi în fiecare zi noi moduri de a te bucura de frumusețea din jurul tău. Cu fiecare picătură, acest parfum îți va învăluie simțurile într-o îmbrățișare caldă și dulce, încurajându-te să trăiești fiecare clipă la maxim. Descoperă “Frankie” și lasă-te purtată de ritmul propriilor tale visuri și dorințe.

Parfumul Ariana Grande Frankie este disponibil ca o ediție limitată într-o sticlă de culoare argintie cu un pom-pom ca un Eau de Parfum de 50 ml.

God Is A Woman de Ariana Grande

Ariana Grande God Is A Woman Eau de Parfum. Parfum God Is A Woman Ariana Grande“God Is A Woman” de Ariana Grande este un parfum Floral Ambrat pentru femei. “God Is A Woman” a fost lansat în 2021. Nasul din spatele acestui parfum este Jérôme Epinette. Notele de vârf sunt pară și ambretă (malva moscată); notele de mijloc sunt iris și trandafir turcesc; notele de bază sunt vanilie din Madagascar și lemn de santal.

Alegerea numelui este îndrăzneață. Da, este în concordanță cu brandul, fiind numit după una dintre cele mai mari piese ale ei. Dar oamenii interacționează diferit cu muzica și produsele. Există o suprapunere imensă între fanii și consumatorii ei, dar sunt și mulți care vor descoperi aroma fără contextul muzicii ei. Dar asta este Ariana. Și “God Is a Woman” nu este despre sex. Este despre putere.

Aroma Parfum God Is A Woman

Ariana Grande God Is A Woman“God Is a Woman” se deschide cu pară și ambretă, care este un musc floral dulce derivat din semințe. În inima parfumului veți găsi trandafir și iris, o rădăcină cu un miros pulbere, pământiu, similar cu violeta. Aroma este ancorată de notele de bază de încredere de vanilie și lemn de cedru.

“God Is a Woman” este, ei bine, divină. Este puțin greu de încadrat într-o categorie, deoarece face multe cu puțin. Pentru toate notele sale pământii și florale, nu aș spune că este vreuna dintre acestea. Nu direct, cel puțin. Mai mult decât orice este proaspătă, oarecum verde, făcută dulce, dar nu lipicioasă de pară și vanilie, dar cu doar un strop de asprime care iese la iveală din lemn și trandafir. Îndrăznește aproape, aș spune, să se apropie de teritoriul “masculin sportiv” cu o doză mare de dulceață lăptoasă așezată deasupra.

Este deodată ușoară, elastică și neașteptată. Se simte ca un strop de apă proaspătă și o eșarfă de catifea. Ca pară și cenușă. Purtarea este ușoară dar constantă, nu iese în evidență niciodată, dar te atrage întotdeauna. Acesta este unul dintre acele parfumuri care este mai mult decât suma părților sale.

Ingrediente God Is A Woman

Aroma este realizată din 91% ingrediente derivate natural, ceea ce este interesant dacă acesta este un aspect important pentru tine. Și mai cool este faptul că este atât vegan, cât și nepăgubitor pentru animale, lucru care nu este la fel de comun în parfumerie cum ar trebui să fie (ar trebui să fie standard, dar asta este o discuție pentru altă dată).

“God Is a Woman” (parfumul) este un hit, la fel ca și “God Is a Woman” (melodia). Deși am observat o scădere a parfumurilor de celebritate, echilibrată de creșterea liniilor de frumusețe ale celebrităților, Ariana a avut un real succes. Ea aduce pe piață arome interesante, unice, fiecare cu o perspectivă care ridică spațiul parfumurilor de celebritate în ansamblu.

Impresii proprii despre God Is A Woman de Ariana Grande

Ca o adiere de forță și senzualitate, “God Is a Woman” se deschide cu note suave de pară și ambretă, un musc floral dulce derivat din semințe, care îmbrățișează simțurile și invocă o atmosferă de mister. Inima parfumului se dezvăluie într-un buchet opulent de iris și trandafir turcesc, echilibrat și cu un subtil accent pământiu, care creează un dialog elegant cu notele de vârf.

Finalul parfumului este o adâncire în notele de bază de vanilie din Madagascar și lemn de santal, care oferă o senzație caldă, cremoasă și îmbietoare, și în același timp își păstrează proaspătățea. Aceste note de bază completează perfect buchetul floral, conferind parfumului un echilibru între putere și feminitate.


Ca un omagiu adus feminității, “God Is A Woman” este un parfum ce strălucește prin complexitatea sa, jucându-se între notele florale, cele dulci și cele ambrate, oferind o experiență aromatică plină de surprize și de seducție. Acest parfum este o celebrare a puterii și a frumuseții feminine, un mesaj puternic transmis într-o sticlă de parfum.

R.E.M de Ariana Grande

REM Ariana Grande. R.E.M. Ariana Grande parfum. Parfum REM Ariana GrandeR.E.M. de Ariana Grande este un parfum cu note de Amber și Vanilie pentru femei. R.E.M. a fost lansat în 2020. Notele de vârf sunt zefir, caramel, sare, smochin și gutui; notele de mijloc sunt lavandă și floare de pară; notele de bază sunt mosc, bob de tonka și lemn de santal.

R.E.M. se deschide cu un val de zefir, caramel și sare, provocând un dulce-amărui care învăluie simțurile și trezește curiozitatea. Smochinul și gutuia adaugă un străveziu fructat și o adiere de prospețime, împletindu-se cu notele de caramel într-un dans aromatic captivant.

În inima parfumului, lavanda și floarea de pară se dezvăluie într-un contrapunct floral, un duet delicat care adaugă un aer de liniște și de calm, balansând dulceața inițială cu o notă proaspătă și plină de viață.

Baza parfumului se așază într-o notă caldă și ademenitoare de mosc, bob de tonka și lemn de santal, creând un fond aromatic cu nuanțe de pământ și de lemn, care îi conferă parfumului o profunzime seducătoare.

Rem Ariana Grande Parfum. R.E.M. Ariana Grande

R.E.M., un Parfum Ariana Grande, emană un caracter puternic, dar și o finețe rar întâlnită. Îmbinarea perfectă a dulceții cu prospețimea florală și cu notele calde și lemnoase creează un portret olfactiv al femeii moderne: puternică, dar delicată, senzuală, dar sobră, mereu surprinzătoare și captivantă. Ariana Grande Parfum este ca o invitație la vis, la explorarea lumilor interioare, la revelarea propriei identități.

Consider că R.E.M este cel mai matur și elegant parfum Ariana Grande până acum. Cu o esență masculină, dulce, dar și curată și seducătoare, acest Parfum Ariana Grande contrazice reputația parfumurilor create de celebrități. Ariana și echipa ei au creat arome unice care merită prețul lor. Deschiderea te surprinde cu o explozie de lavandă, sare și smochin.

Notele fructate sunt foarte subtile și împreună cu caramelul și zefirul adaugă un strop de dulceață acestui parfum Ariana Grande. Cu toate acestea, în opinia mea, R.E.M este mai masculin și nu se apropie de dulceața lui Cloud sau a altor parfumuri ale Arianiei.

Sticla R.E.M urmează designul sticlelor Cloud și Thank You, Next. Este o sticlă mov, dar transparentă, care îmi aduce aminte de parfumul Chanel Chance, care în opinia mea arată foarte elegant și rafinat. Închisă cu un capac de cristal, sticla se potrivește cu tema galactică a parfumului. Împreună cu un suport de parfum în formă de cristal, acesta este de plastic, dar arată drăguț și îl poți afișa cu mândrie pe masa ta de toaletă.

La fel ca toate celelalte parfumuri Ariana, R.E.M este de asemenea un Eau de Parfum. Eau de Parfum are cea mai mare concentrație de parfum – având în general o concentrație de parfum între 15% și 20%. În medie, Eau de Parfum ar trebui să dureze de la patru la cinci ore, dacă nu mai mult.

In romania mai este cautat si dupa cuvintele cheie “REM Ariana Grande”, “Ariana Grande REM”, “REM Ariana Grande Parfum”

Note de vârf: Zefir, Caramel, Sare, Smochin, Gutui
Note de mijloc: Lavandă, Floare de Pară
Note de bază: Bob de Tonka, Mosc, Lemn de Santal

Sweet Like Candy Ariana Grande

Sweet Like Candy Ariana Grande Parfum. Parfum Sweet Like Candy de Ariana Grande

“Sweet Like Candy” de Ariana Grande este un parfum floral fructat gurmand pentru femei. “Sweet Like Candy” a fost lansat în 2016. Notele de vârf sunt mure, pară și bergamotă; notele de mijloc sunt cremă bătută, marshmallow, coacăz negru, frangipani, iasomie și caprifoi; notele de bază sunt vanilie și lemn de cașmir.

Al treilea parfum al cântăreței americane de pop Ariana Grande, după debutul lui Ari în 2015 și ediția unisex numită după fratele ei Frankie din 2016, apare sub numele de “Sweet Like Candy” în forma standard de sticlă a colecției. Din nou, sticla are un pom-pom pufoas, dar de data aceasta este colorat într-un finisaj mat de roz deschis.

Ca un vis dulce și senzual, Ariana Grande Parfum “Sweet Like Candy” te îmbie să te pierzi într-un univers fascinant unde dulceața decadentă și feminitatea sofisticată se împletesc într-o simfonie olfactivă. Mirosul de mure coapte, acoperite de o crustă zaharată și pară suculentă se îmbină cu esența de bergamotă italiană vibrantă, ca o promisiune a unui răsărit de soare într-o grădină paradisiacă.

Sweet Like Candy Parfum Ariana Grande

Inima parfumului dezvăluie o lume gurmandă, unde marshmallow-ul pufos și cremă bătută se întâlnesc cu frangipani tropical și note florale de iasomie și caprifoi. Aceasta este o inimă care bate în ritmul unui vals dulce și seducător, cu coacăze negre care adaugă un strop de mister.

Baza de vanilie și lemn de cașmir adaugă o notă finală caldă și luxoasă, ce învăluie pielea într-un voal de mătase, emanând o senzualitate discretă. Sticla, cu finisajul său roz deschis mat și pom-pom-ul său pufos, reprezintă un amulet al feminității, un ambalaj care invită la visare și joacă.

Parfum Ariana Grande “Sweet Like Candy” este o invitație de a te bucura de fiecare clipă, de a savura viața ca pe o bomboană suculentă, de a te îndrăgosti și de a te lăsa purtată de ritmul propriilor tale visuri și dorințe. Este o declarație a bucuriei pure și a feminității îmbătătoare, un tribut adus spiritului liber și îndrăzneț care dansează în inima fiecărei femei.

Ca o poveste nesfârșită, “Sweet Like Candy” te provoacă să te reîndrăgostești de propria ta esență, să te joci cu limitele și să creezi propriile tale reguli. În universul său, fiecare zi este o sărbătoare, fiecare moment este o oportunitate de a descoperi noi plăceri și fiecare femeie este regină.

Parfumul Ariana Grande “Sweet Like Candy” este o experiență olfactivă unică, o călătorie într-un tărâm al dulceții infinite unde feminitatea, bucuria și libertatea sunt regine. Prin notele sale de mure, pară, bergamotă, cremă bătută, marshmallow, coacăz negru, frangipani, iasomie, caprifoi, vanilie și lemn de cașmir, “Sweet Like Candy” este ca o muzică delicată care te poartă pe aripile visului, învăluindu-ți inima și sufletul în acorduri olfactive de neuitat.

“Sweet Like Candy” de Ariana Grande este disponibil ca un Eau de Parfum de 50 ml. Fiecare picătură este un amestec de bucurie pură și feminitatea îmbătătoare, reprezentând un tribut adus spiritului liber și îndrăzneț care dansează în inima fiecărei femei.

De la începutul zilei până la sfârșitul nopții, Ariana Grande Parfum “Sweet Like Candy” rămâne un companion fidel, emanând notele sale suave și dulci ce te învăluie într-o stare de bine. Este asemenea unei bijuterii prețioase pe care o porți cu mândrie, un semn al eleganței și al stilului tău unic.

Descoperă parfumul Ariana Grande “Sweet Like Candy”, un tărâm al dulceții infinite, o lume în care feminitatea, bucuria și libertatea sunt regine. Prin notele sale olfactive de mure, pară, bergamotă, cremă bătută, marshmallow, coacăze negre, frangipani, iasomie, caprifoi, vanilie și lemn de cașmir, “Sweet Like Candy” te poartă pe aripile visului, îmbătându-ți inima și sufletul cu acorduri de neuitat. Trăiește o experiență olfactivă unică, de neegalat, și lasă-te purtată de magia lui “Sweet Like Candy”.

Impresii personale despre Sweet Like Candy

De când “Sweet Like Candy” a apărut pe piață, a devenit preferatul consumatorilor și continuă să fie în top. Această mireasmă nonconformistă face ca cei mai în vârstă și sofisticați să se simtă tineri și fără griji, iar tinerii se simt fabuloși, senzuali și la înălțime. Este o situație câștigătoare care face parfumul Arianei Grande un lider de top.

Sweet Like Candy Limited Edition Ariana Grande

Sweet Like Candy Limited Edition Ariana Grande. Sweet Like Candy Ariana Grande. Ariana Grande parfum Rosu. Editie limitata

Sweet Like Candy Limited Edition, unul dintre parfumurile semnate Ariana Grande, este o poezie lichidă în sticlă, o îmbinare armonioasă de flori și fructe ce dansează într-un vals irezistibil de dulceață. Când îți deschizi simțurile către acest Parfum Ariana Grande, ești primit de un val de fructe de pădure roșii, pară crocantă și o briză proaspătă de bergamotă italiană, evocând imaginea unui grădină de vară, plină de viață și culoare. Inima acestui parfum flirtant ne învăluie în accente de flori tropicale, frangipani roșu, iasomie sambac și caprifoi, aducând aminte de o îmbrățișare caldă și îmbietoare. Baza sa, de o tentație seducătoare, ne cufundă într-un amalgam de mosc senzual, chihlimbar lichid, lemn de cașmir, cremă de coacăze negre și marshmallow, ca un desert decadent care ne amintește de dulceața inocenței. Un parfum ce este mai mult decât o simplă esență, “Sweet Like Candy Limited Edition” este un tribut adus feminității în toate formele sale.

“Sweet Like Candy Limited Edition” de Ariana Grande este un parfum floral fructat gurmand pentru femei. “Sweet Like Candy Limited Edition” a fost lansat în 2017. Notele de vârf sunt fructe de pădure roșii, pară și bergamotă; notele de mijloc sunt frangipani, caprifoi și iasomie sambac; notele de bază sunt marshmallow, cremă bătută, coacăz negru, lemn de cașmir, chihlimbar și mosc.

Ariana Grande Parfum “Sweet Like Candy Limited Edition” din 2016 este al treilea parfum al cântăreței Ariana Grande, după debutul “Ari” din 2015 și ediția unisex numită după fratele ei, Frankie, din 2016. La începutul anului 2017, ea introduce noul său flanker “Sweet Like Candy Limited Edition”, care vine într-o versiune roșie a sticlei distinctive cu un pom-pom.

Notele de vârf, “periculos de dulci”, includ fructe de pădure roșii, bergamotă italiană și pară. Inima “iremediabil flirtantă” este compusă din note florale de frangipani roșu, iasomie sambac și caprifoi acoperit de rouă. Baza “seductor de tentantă” conține mosc senzual, chihlimbar lichid, lemn de cașmir, crème de cassis și marshmallow. Este disponibil ca Eau de Parfum de 50 ml.

Moonlight de Ariana Grande

Moonlight Ariana Grande Parfum. Parfum Moonlight Ariana Grande“Moonlight” de Ariana Grande este un parfum Floral Fructat pentru femei. “Moonlight” a fost lansat în 2017. Notele de vârf sunt Prună și Coacăz Negru; notele de mijloc sunt Bezea și Bujor; notele de bază sunt Vanilie, Lemn de Santal și Chihlimbar.

“Acest nou parfum surprinde personalitatea strălucitoare a artistei și relația specială pe care Ariana o are cu fanii ei. A fost creat pentru a inspira încredere în a fi tu însuți și transmite mesajul puternic de a fi o lumină pozitivă pentru cei din jurul tău.”

Note de Vârf: Coacăz Negru Intens, Prună Suculentă Note de Inimă: Bezea Pufosă, Bujor Proaspăt Note de Bază: Lemn de Santal Cremos, Chihlimbar Negru, Vanilie Senzuală

Moonlight Ariana Grande

“Moonlight”, un exemplar emblematic din colecția Parfum Ariana Grande, este un poem olfactiv, un univers unde femininitatea și visarea se întâlnesc într-o armonie de note fructate și florale. Inspirat de personalitatea strălucitoare a artistei și de conexiunea ei profundă cu fanii, “Moonlight” se înalță ca un imn al încrederii în sine și al luminozității interioare.

Imaginează-ți un val de prună suculentă și coacăz negru intens care deschid balul olfactiv, o invitație la un dans grațios și plin de viață. Aceste note de vârf explozive sunt însoțite de un inima Ariana Grande Parfum cu nuanțe dulci și încântătoare de bezea și bujor proaspăt, creând o simfonie de senzații care îți va încânta simțurile.

De parcă ai fi transportată într-o noapte stelată, notele de bază se deschid cu vanilie senzuală, lemn de santal cremos și chihlimbar negru, care lasă în urmă o senzație de calm și mister. Este o călătorie senzuală, un parfum care emană eleganță și sofisticare.

Sticla acestui Parfum Ariana Grande, cu designul său distinctiv cu fațete, strălucește într-un tratament holografic atrăgător, accentuat de un capac de culoarea lavandei. Această bijuterie a perfumeriei este disponibilă în formate de 30, 50 și 100 ml Eau de Parfum. “Moonlight” de Ariana Grande nu este doar un parfum, este un amestec de încredere, strălucire și dragoste de sine, o veritabilă lumină a lunii într-o sticlă.

Impresii personale despre Moonlight de Ariana Grande

Imediat ce deschidem sticla, prindem un miros puternic, fructat – ceva ce apreciem și de care am putea avea puțin mai puțin. Mirosul acru de prună este plăcut și dulce, dar puțin prea puternic.

Și când spunem asta, nu ne referim la faptul că dă dureri de cap tuturor din cameră; mai degrabă, este pur și simplu un pic copleșitor comparativ cu notele de bază.

Cu toate acestea, ceea ce ne place cu adevărat la acest parfum este faptul că nu este excesiv de dulce. În general, este destul de delicat și se potrivește plăcut atât în mediul în aer liber, cât și în cel închis.

Notele de marshmallow sunt cu siguranță prezente, deoarece emană un miros pudrat de prună odată ce parfumul se așează, iar există și accente de vanilie aici și acolo (deși nu sunt întotdeauna explicit prezente).

De asemenea, observăm că parfumul nu durează atât de mult ca alte parfumuri. Este un fel de inhibare când te gândești la el în termeni de longevitate și putere, dar credem că ceea ce îi lipsește aici, compensează într-o oarecare măsură prin miros.

Cloud de Ariana Grande

Ariana Grande Parfum

Parfumul Cloud, un autentic Parfum Ariana Grande, este un amestec Floral Fructat Gourmand dedicat femeilor. Cloud a fost lansat în 2018, cu Clement Gavarry ca nas în spatele acestei miresme de neuitat. Notele de vârf cuprind lavanda, para și bergamotă; notele de mijloc sunt alcătuite din frișcă, pralină, cocos și orhidee de vanilie; iar notele de bază sunt mușchiul și notele lemnoase.

Ariana Grande Cloud, un exemplar remarcabil al colecției Ariana Grande Parfum, este un parfum înălțător care transpune în chip artistic și gânditor expresia pozitivității și fericirii pe care Ariana le transmite fanilor săi. Această mireasmă irezistibilă se deschide cu un amestec de vis de seducătoare înflorire de lavandă, delicioasă para interzisă și bergamotă care-ți face gura apă. Inima parfumului este un touch de cremă de cocos, indulgentă pralină și exotica orhidee de vanilie. Mușchii senzuali și notele lemnoase cremoase adaugă o senzație de cașmir care seduce simțurile.

Ariana Grande Cloud, o stea în colecția Parfum Ariana Grande, este ca o călătorie printr-un tablou impresionist, în care fiecare strop de culoare este o notă de parfum ce prinde viață. Este un parfum care te îmbie să te pierzi în vârtejul său de arome ce te poartă pe culmile cerului.

Ariana Grande CloudNotele de vârf se deschid cu lavanda, acea floare de un mov delicat, ce aduce aminte de zilele de vară petrecute în natură. În această simfonie de arome, para își face apariția ca un sunet dulce și revigorant, în timp ce bergamota adaugă un strop de prospețime, ca o briză ușoară ce trece peste câmpurile de flori.

Inima parfumului este un vals al deliciilor, unde frișca, pralina și cocosul își împletesc notele într-un dans senzual. Aici, orhideea de vanilie se deschide într-o explozie exotica, îmbătând simțurile cu dulceața sa.

În final, parfumul se învăluie în notele de bază, unde mușchii și notele lemnoase se unesc într-o îmbrățișare caldă, oferind o senzație de confort ce amintește de atingerea catifelată a unui pulover de cașmir.

Ariana Grande Cloud este, fără îndoială, o experiență olfactivă ce răsfață simțurile, un parfum ce te poartă spre înălțimi, acolo unde cerul se întâlnește cu norii, într-un dans al aromei și fericirii.

Notele de Vârf: Lavandă, Pară, Bergamotă
Mijloc: Cocos, Pralină, Orhidee de Vanilie
Bază: Cașmir

Cloud Intense de Ariana Grande

Cloud Intense Ariana Grande Parfum.

Cu o natură delicată și complexă, Parfum Ariana Grande “Cloud Intense” este o interpretare ambrată și de vanilie a frumuseții feminine. Lansat în 2021, acest parfum Ariana Grande este ca o promisiune plină de mister, cu adieri senzuale ce îți mângâie simțurile.

Deschizându-se într-o simfonie de arome, notele de vârf sunt un trio strălucitor și proaspăt de lavandă, bergamotă și pară. Acestea combină dulceața cu acel rafinament citric pentru a crea o intrare vibrantă și captivantă în lumea Parfumului Ariana Grande.

În inima parfumului Ariana Grande, acordurile de cremă batută, nucă de cocos, pralină și orhidee de vanilie dezvăluie o compoziție olfactivă de o senzualitate copleșitoare. Împreună, aceste note compun o baladă aromată care îmbină textura mătăsoasă a cremei batute, exotismul nucii de cocos, bogăția pralinei și seducția florii de vanilie.

În final, baza de Cashmeran, Ambroxan, mosc și note lemnoase încheie acest joc al aromei Parfumului Ariana Grande într-un mod profund și senzual. Subtilitățile lor lemnoase și muschioase conferă parfumului un caracter profund, elegant și de durată, învăluindu-te într-o aromă caldă și rafinată, asemenea unui nor de senzualitate oferit de Ariana Grande Parfum.

Note de vârf: Lavandă, Bergamotă, Pară
Note de mijloc: Frișcă bătută, Cocos, Pralină, Orhidee de Vanilie
Note de bază: Cashmeran, Ambroxan, Mosc, Note Lemnoase

Thank U, Next de Ariana Grande

Thank U Next Ariana Grande Parfum. Thank You Next Ariana Grande“Thank U, Next”, un elixir de Ariana Grande, este o bijuterie parfumată Florală Fructată Gourmand, creată pentru doamnele cu spirit liber. Acest parfum, conceput cu măiestrie în 2019 de către maestrul parfumier Jérôme Epinette, joacă o simfonie olfactivă în care notele de zmeură și pară dansează cu armonie pe vârfuri. Acest duet răsfață simțurile și ne introduce într-o lume a viselor, unde notele de mijloc – cocos și trandafir roz – conturează un peisaj romantic și misterios. Finalul este un vals suav de macarons și mosc, care încheie cu eleganță și rafinament această compoziție parfumată.

Thank U Next Ariana Grande Parfum

Vibrantă și plină de speranță. Nonșalantă, dar sofisticată. Astfel este descrisă esența “thank u, next” de Ariana Grande, un Parfum Ariana Grande suprem pentru a merge mai departe și a privi cu optimism spre viitor. Acest parfum înfățișează esența trăirii vieții la cote maxime, având alături cele mai bune prietene. Cea mai recentă creație a Arianăi este un ecou al parcursului ei – este inspirațională, puternică și plină de șarm. Ariana Grande Parfum “Thank u, next” este despre a ieși în lume și a obține ceea ce îți dorești. Asemenea Arianăi, parfumul este despre evoluție, trăirea vieții după propriile reguli și despre curajul de a spune cu voce tare: “thank u, next”!

Parfum Ariana Grande “Thank u, next” explodează cu note vesele de pară albă strălucitoare și zmeură sălbatică, care se îmblânzesc în inima parfumului unde se împletesc cu aromele cremoase de cocos și petale delicate de trandafir roz. Esența de mosc catifelat dă parfumului un farmec inconfundabil, iar zahărul de macarons adaugă un strop de feminitate jucăușă. Ariana Grande Parfum “Thank u, next” este o încântare olfactivă, plină de atitudine și dulceață.

Note de Vârf: Pară Albă, Zmeură Albă
Mijloc: Cremă de Cocos, Petale de Trandafir Roz
Bază: Zahăr de Macarons, Mosc Catifelat

Thank U Next 2.0 de Ariana Grande

Tnak u Next 2 Ariana Grande. Thank You Next 2 Ariana Grande Parfum

“Thank U Next 2.0”, o creație a Arianăi Grande, este un Parfum Ariana Grande Floral Fructat conceput pentru femeia plină de viață. Lansat în anul 2021, această esență captează poezia naturii într-o sticlă. Notele de vârf se deschid într-o simfonie efervescentă de suc de măr, căpșună sălbatică și rodie, pictând un tablou olfactiv de un roșu aprins, o explozie de prospețime și vitalitate care seduce simțurile.

Ariana Grande Parfum, “Thank U Next 2.0”, își dezvăluie inima printr-un duo floral de orhidee albă și iasomie, care înfășoară utilizatorul într-un văl misterios, asemenea unei plimbări într-un grădină exotică sub razele lunii. Emană o eleganță etereală, o armonie de arome care păstrează intensitatea fructată a notelor de vârf, adăugând o atingere feminină și sofisticată.

Baza Parfumului Ariana Grande “Thank U Next 2.0” este o îmbrățișare caldă de bezea, mosc și santal, o atingere fină care aduce aminte de dulceața unei prăjituri abia scoase din cuptor. Această mângâiere olfactivă catifelată adaugă o notă de familiaritate și confort, încheind dansul aromatic cu un ecou plăcut ce persistă mult după ce muzica s-a stins.

Din primul moment al aplicării Parfumului Ariana Grande “Thank U Next 2.0”, vă veți trezi într-un paradis olfactiv, unde notele de suc de măr, căpșună sălbatică și rodie dansează o sarabandă înflorită. Fiecare strop de Ariana Grande Parfum este un toast la viață, o împletire de arome vivace ce trezesc simțurile și încântă spiritul cu prospețimea lor revigorantă.

Note de Vârf: Suc de Măr, Căpșună Sălbatică, Rodie
Mijloc: Orhidee Albă, Iasomie
Bază: Bezea, Mosc, Santal

Mod Blush Ariana Grande de Ariana Grande

Mod Blush Ariana Grande de Ariana Grande. Ariana Grande Mood Blush Parfum

Parfum Ariana Grande Mod Blush este un elixir pentru femei, proaspăt și captivant, lansat în 2022. Nasul în spatele acestei creații olfactive este maestrul parfumier Frank Voelkl.

Notele de vârf, dominante și vibrante, se deschid cu fructul pasiunii, zmeura seducătoare, piperul roz cu aromele sale pătrunzătoare și bergamota cu tenta sa energizantă. Acestea creează un început radiind de vitalitate, un cocktail fructat și efervescent ce te învăluie într-o strălucire unică. Ariana Grande Parfum, Mod Blush, lasă o impresie memorabilă încă de la prima aplicare.

Notele de mijloc ale parfumului Ariana Grande Mod Blush sunt alcătuite din esența romantică a trandafirului, para suculentă și magnolia cu parfumul ei delicat și feminin. Acest buchet floral dulce-îmbătător se întrepătrunde cu aromele fructate pentru a contura un mijloc floral-fructat ce evocă senzația unei grădini înflorite la răsăritul soarelui.

Notele de bază adânci și senzuale ale parfumului Ariana Grande Mod Blush sunt create din moscul exotic, dreamwood-ul seducător, ambroxanul misterios și sandalwood-ul cald. Acestea oferă o bază profundă și fermecătoare care păstrează și învăluie aromele prețioase pentru a dura în timp.

Împreună, aceste note compun un parfum ca o frescă artistică plină de culoare și viață. Parfum Ariana Grande, Mod Blush, este o celebrare a feminității în toate formele sale, invitând la bucurie, senzualitate și îndrăzneală. Datorită complexității sale olfactive, Ariana Grande Parfum, Mod Blush, se potrivește perfect pentru femeile care doresc să sublinieze eleganța și rafinamentul lor.

Note de vârf: Fructul Pasiunii, Zmeura, Piper Roz, Bergamotă
Note de mijloc: Trandafir, Pară, Magnolie
Note de bază: Mosc, Dreamwood, Ambroxan, Lemn de Santal

Mod Vanilla de Ariana Grande

Mod Vanilla de Ariana Grande ParfumMod Vanilla” de Ariana Grande este o incantare olfactivă, o creație parfumată ce îmbină cu măiestrie notele de Ambra și Vanilie. Acest parfum pentru femei, recent apărut pe piață în 2022, te îmbie să pătrunzi într-un univers aromatic absolut captivant.

Inceputul poveștii olfactive este marcat de un trio senzual de Mosc, Prună și Frezie Roz, deschidere ce îmbrățișează simțurile într-o nebuloasă de parfum dulce, fructat și misterios. Parfumul se desfășoară apoi spre un inima unde predomina savoarea Pralinei și notele pământești de Rădăcină de Iris, compoziție ce dezvăluie un caracter sofisticat și îndrăzneț.

Finalul acestei simfonii aromatice vine cu notele de bază de Vanilie și Unt de Cacao, ce întregesc povestea cu o notă caldă, cremoasă și irezistibilă, intensificând aura de senzualitate și îmbrățișând pielea cu o atingere de mătase aromatică.

Note de vârf: Mosc, Prună, Frezie Roz
Note de mijloc: Pralină, Rădăcină de Iris
Note de bază: Vanilie, Unt de Cacao

Produse similare cu Parfumul Ariana Grande:

 1. Parfumuri similare cu “Ari”:

  • “Fantasy” de Britney Spears: Aromele de iasomie, litchi și vanilie creează o combinație dulce și jucăușă.
  • Princess” de Vera Wang: Un parfum cu note de piersici, flori acvatice și vanilie, emanând o feminitate nobilă și rafinată.
 2. Parfumuri similare cu “Sweet Like Candy”:

  • “Pink Sugar” de Aquolina: O explozie dulce de note de zahăr, vanilie și caramiză, care aduce o senzație de încântare și bucurie.
  • “La Vie Est Belle” de Lancôme: Aromele de praline, flori și vanilie se combină într-un parfum elegant și seducător.
 3. Parfumuri similare cu “Moonlight”:

  • “Black Opium” de Yves Saint Laurent: Un parfum misterios și senzual, cu note de cafea, flori albe și vanilie.
  • “Midnight Fantasy” de Britney Spears: O combinație de note de fructe negre, cireșe și vanilie, ce emană o aură seducătoare și fermecătoare.
 4. Parfumuri similare cu “Cloud”:

  • “Coco Mademoiselle” de Chanel: Aromele de portocală, iasomie și vanilie se împletesc într-un parfum lejer și rafinat.
  • “Mon Guerlain” de Guerlain: Notele de lavandă, vanilie și lemn de santal conferă un parfum elegant și reconfortant.
 5. Parfumuri similare cu “Thank U, Next”:

  • “Good Girl” de Carolina Herrera: Un parfum provocator și sexy, cu arome de tuberoză, cafea și vanilie.
  • “Black Orchid” de Tom Ford: O combinație senzuală de note de orhidee neagră, fructe și condimente, ce emană o puternică atracție magnetică.

Acestea sunt doar câteva sugestii de parfumuri similare cu cele lansate de Ariana Grande. Fiecare parfum are propriul său farmec și caracteristică distinctă, astfel încât poți explora și descoperi parfumul care să-ți reflecte personalitatea și preferințele olfactive.

Concluzii despre Parfumul Ariana Grande:

Parfumul Ariana Grande nu este doar un produs de lux, ci și un simbol al eleganței, creativității și pasiunii pentru artă. Inspirat de personalitatea vibrantă și stilul distinctiv al artistei Ariana Grande, acest parfum a devenit rapid un favorit în rândul fanilor și iubitorilor de parfumuri din întreaga lume.

Cu o gamă olfactivă variată, de la note dulci și senzuale, la cele mai lejere și revigorante, Parfumul Ariana Grande oferă o experiență captivantă și memorabilă. De asemenea, persistența sa impresionantă asigură că aceste arome rămân prezente pe parcursul întregii zile, adăugând o notă specială în rutina de îngrijire personală.

Ambalajul elegant și sofisticat reflectă esența acestui parfum și viziunea artistică a Arianei Grande. Deși poate fi perceput ca fiind mai costisitor, parfumul Ariana Grande merită investiția datorită calității superioare și experienței olfactive unice pe care o oferă.

În lumea parfumurilor, Parfumul Ariana Grande a reușit să creeze un impact semnificativ, datorită combinației sale captivante de arome și designului ambalajului. Popularitatea sa este subliniată de recenziile pozitive și recomandările entuziaste ale fanilor și influencerilor.

Chiar dacă există opțiuni similare pe piață, Parfumul Ariana Grande continuă să se remarce prin autenticitatea sa. Fie că ești în căutarea unei arome dulci și senzuale sau a unei note mai revigorante și lejere, acest parfum este o alegere excelentă care adaugă un strop de glamour și sofisticare oricărei zile.


FAQ – Întrebări frecvente despre Parfumul Ariana Grande:

Care sunt principalele arome și note olfactive ale Parfumului Ariana Grande?

Parfumul Ariana Grande are o combinație captivantă de note dulci și florale, cu accente senzuale. Printre aromele sale se regăsesc note de fructe, flori delicate și baze calde, creând o experiență olfactivă complexă și plăcută.

Cât de persistent este Parfumul Ariana Grande?

Parfumul Ariana Grande are o persistență remarcabilă, rămânând pe piele și emanând arome subtile pe parcursul întregii zile. Cu toate acestea, este important să rețineți că persistența poate varia în funcție de tipul de piele și de condițiile ambientale.

Există mai multe variante de Parfum Ariana Grande?

Da, brandul Ariana Grande a lansat mai multe variante de parfumuri sub numele său. Printre cele mai cunoscute se numără "Sweet Like Candy", "Moonlight", "Cloud", "Thank U, Next" și "R.E.M.", fiecare având arome și caracteristici distincte.

Parfumul Ariana Grande este potrivit pentru toate vârstele?

Parfumul Ariana Grande este conceput pentru a fi apreciat de o varietate de vârste. Cu toate acestea, preferințele olfactive pot varia de la o persoană la alta. Este recomandat să încercați parfumul înainte de achiziționare pentru a vă asigura că se potrivește gusturilor și personalității dvs.

Parfumul Ariana Grande este testat pe animale?

Conform informațiilor disponibile, Ariana Grande și brandul său au făcut eforturi pentru a se asigura că produsele lor nu sunt testate pe animale. Este recomandat să verificați eticheta sau să consultați site-ul oficial al brandului pentru a obține informații actualizate cu privire la practicile lor etice.

Acestea sunt câteva dintre întrebările frecvente legate de Parfumul Ariana Grande. Dacă aveți și alte întrebări sau nelămuriri, vă recomandăm să consultați informațiile oficiale ale brandului sau să solicitați asistență în magazinele specializate în produse de parfumerie.


Citește și 

Sursa: fragrantica.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *