General, Parfumuri pentru femei

Beyoncé a Anunțat Lansarea Noului Său Parfum – Cé Noir: Cât Va Costa

Beyoncé

După o perioadă îndelungată de așteptare, lumea muzicală și cea a parfumurilor sunt în fierbere, deoarece celebra cântăreață Beyoncé a anunțat lansarea noului său parfum, numit Cé Noir. Acesta nu este doar un alt produs pe piață, ci o reflecție a personalității și gustului inconfundabile ale artistei.

Cine este Beyoncé?

Beyoncé, pe numele său complet Beyoncé Knowles-Carter, nu este doar o voce inconfundabilă a muzicii R&B, ci și o femeie de afaceri talentată și o adevărată vizionară. De-a lungul anilor, ea și-a construit un imperiu impresionant, nu numai în muzică, ci și în domeniul modei și parfumurilor. Experiența sa cu parfumurile nu este nouă. Cu ani în urmă, ea a lansat mai multe colecții care au prins rapid la public. Linia “Heat” este probabil cea mai recunoscută și asociată cu numele ei, dar nu trebuie să uităm și de colecțiile “Pulse” și “Rise”, care au adus o nouă dimensiune în lumea parfumurilor.

Beyoncé

Revenind la Cé Noir, acesta promite să fie o combinație complexă și rafinată de arome. Sticla argintie în care este ambalat parfumul are un design impresionant, cu un soclu masiv care reflectă estetica ultimului său turneu mondial, denumit “Renaissance”. Acest parfum debutează cu note vibrante de clementină, îmbogățite cu tonuri gurmande de miere. Inima parfumului ascunde un acord floral, un amestec de trandafir și iasomie Sambac, un ingredient rar și rafinat. Finalul este dat de o ambra intensă și profundă, accentuată de note balsamice de tămâie din Namibia, conferindu-i o notă exotică.

Produs recomandat inspirat de L’interdit

Cé Noir

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

Design, Ambalaj și Detalii

Potrivit unor surse, designul sticlei și ambalajului a fost creat chiar de Beyoncé, demonstrând încă o dată atenția sa la detalii și pasiunea pentru artă. Sticla reflectorizantă este completată de un capac semicircular grandios și stă mândră pe un soclu de dimensiuni impresionante.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Păreri, Critici și Recenzii despre Cé Noir Parfum

Mai mulți critici și pasionați de parfumuri au avut ocazia să încerce Cé Noir înainte de lansarea oficială. Maria Antonova, editor la “Fragrance Weekly”, a comentat:

“Cé Noir este o adevărată capodoperă. Este un parfum care îmbină puterea cu feminitatea, exact ca Beyoncé însăși.”

În timp ce Adrian Popescu, un influencer în domeniul parfumurilor, a mărturisit:

“De la prima pulverizare, am fost transportat într-o altă lume. Este un parfum care îți rămâne în minte.”

În concluzie, se pare că Cé Noir va fi un alt succes răsunător pentru Beyoncé. Cu un preț de 160$ pentru 50 ml, acesta va fi disponibil în magazine începând cu noiembrie 2023. Pentru fanii artistei și iubitorii de parfumuri, acesta este un eveniment ce nu trebuie ratat. Beyoncé Parfums continuă să redefinească lumea parfumurilor, demonstrând că arta, muzica și aromele pot fi combinate în moduri neașteptate și magnifice.

Produs recomandat inspirat de Black Opium


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *