General, Parfumuri pentru copii

Bonne Étoile de la Dior: O Recenzie Detaliată a Noului Parfum pentru Copii

Bonne Étoile - Dior

În universul parfumeriei, există esențe care se disting nu doar prin aroma lor, ci și prin povestea și complexitatea din spatele lor. Bonne Étoile, lansat de prestigioasa casă Dior, este un astfel de parfum, conceput special pentru cei mici.

Casa Dior a reimaginat linia de parfumuri Baby Dior, inițial lansată de brand în 1970. Bonne Étoile este noua apă de parfum pentru copii, rezultatul colaborării dintre parfumierul principal Francis Kurkdjian și directorul artistic al diviziei Baby Dior, Cordelia de Castellan, care a conceput designul sticlelor. Apa parfumată Bonne Étoile, care nu conține alcool și este compusă în proporție de 98% din ingrediente de origine naturală, este potrivită pentru utilizare de la naștere. Compoziția este formată din note delicate de pară, trandafir și mosc alb. Sticla parfumului este realizată în tonuri pastelate și este decorată cu modelul Toile de Jouy, reprezentând grădina fantastică Granville. Capacul sticlei și panglica decorativă a parfumului sunt în două culori – roz și nuanța celadon.

Baby Dior Mood Duo Peluche“Lucrând la Baby Dior, am vrut să creez o apă parfumată pentru cei mai mici, care să fie la fel de simplă ca și ei. Un copil spune “da”, spune “nu”, “îmi place” sau “nu îmi place”. Formula a fost creată ca un impuls, un zâmbet. Am vrut să evit tipicul fler d’orange, care a devenit de mult timp cartea de vizită a copilăriei, și să găsesc aroma potrivită într-o altă formulă: note umede și verzi de pară combinate cu trandafir sălbatic, învăluite în nuanțe moi, de bumbac, de mosc”, spune Francis Kurkdjian.

Alegerea unui parfum pentru copii este o decizie importantă, având în vedere pielea sensibilă a celor mici. Bonne Étoile, cu formula sa adaptată și ingredientele sale de origine naturală în proporție de 98%, se prezintă ca o opțiune excelentă pentru părinții pretențioși.

Baby Dior Bonne Etoile PinkCe îl Distinge de Alte Parfumuri:
În comparație cu alte parfumuri pentru copii, Bonne Étoile se remarcă prin puritatea și simplitatea sa. Evitând notele tipice de fler d’orange, parfumul surprinde cu accente de pară, trandafir sălbatic și mosc, oferind o senzație de prospețime și delicatețe.

Recomandări Personalizate:
Dacă sunteți în căutarea unui parfum care să evoce puritatea și inocența, Bonne Étoile este alegerea ideală. Este potrivit pentru toate momentele zilei și poate fi folosit chiar de la naștere, datorită compoziției sale blânde.

Evoluția și Factori Decizionali:
Casa Dior, cu o tradiție îndelungată în lumea parfumeriei, a reimaginat linia Baby Dior, inițial lansată în 1970. Bonne Étoile este rezultatul acestei evoluții, fiind o combinație perfectă între tradiție și inovație.

Compoziția și Acorduri:

  • Note de vârf: Pară
  • Note de mijloc: Trandafir
  • Note de bază: Mosc

Familii olfactive:
Moscate, Fructate, Florale

În încheiere, Bonne Étoile nu este doar un parfum, ci o declarație de dragoste pentru cei mici, o creație care îmbină măiestria și pasiunea casei Dior cu nevoile specifice ale copiilor. Este, fără îndoială, o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere copiilor lor doar ce este mai bun.


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *