General, Parfumuri pentru femei

Ce Combinație de Parfumuri Folosește Gigi Hadid

Gigi Hadid

Ce Combinație de Parfumuri Folosește Gigi Hadid? Rihanna a făcut senzație pe internet datorită parfumului său de vis. Acum, este rândul Gigiei Hadid să impresioneze. Artistul său de machiaj, Erin Parsons, a dezvăluit unul dintre parfumurile semnătură ale modelului, pe care Gigi îl obține prin mixarea a două esențe diferite.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Erin a explicat că a fost curioasă să afle ce parfum folosește Gigi după ce a simțit un miros plăcut și proaspăt. Gigi i-a dezvăluit că folosește două parfumuri: My Burberry și Lily Aldridge Haven. My Burberry Black, varianta folosită de Gigi, este descrisă de brand ca fiind o interpretare intensă și senzuală a originalului My Burberry.

Ce Combinație de Parfumuri Folosește Gigi Hadid

Lily Aldridge Haven Parfum

Produs recomandat inspirat de Baccarat Rouge 540

Erin descrie My Burberry ca având un miros proaspăt, ușor floral și condimentat. Fanii au remarcat că My Burberry Black a fost creat de Francis Kurkdijan, același parfumier care a realizat popularul Baccarat Rouge 540. Parfumul evocă o grădină londoneză în mijlocul unei furtuni, cu note de iasomie, nectar de piersică, trandafir, chihlimbar și patchouli.

Cel de-al doilea parfum, Lily Aldridge Haven, este un „capodoperă florală”, inspirat de grădina lui Lily din Nashville, cu note de trandafir, bujor, frezie, litchi, mandarină și mosc. Erin consideră că această combinație este „ca poezia”, cu un miros floral, proaspăt, verde și ușor fructat.

my burberry black parfum

Produs recomandat inspirat de Lady Million

Erin a dezvăluit că parfumul Lily Aldridge Haven este aproape discontinuat, dar a reușit să obțină o sticlă de la Lily Aldridge însăși. În secțiunea de comentarii, fanii au exprimat dorința ca acest parfum să fie relansat, sugerând chiar și alternative, cum ar fi Chloe Rose Tangerine.

Erin a încheiat spunând că adoră combinația celor două parfumuri pentru mirosul său proaspăt, floral, verde și puțin condimentat, dezvăluind astfel secretul din spatele parfumului distinctiv al Gigiei Hadid.

Sursa: https://www.glamourmagazine.co.uk/


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *