General

Ce este un tester de parfum și care sunt avantajele achiziționării unuia

tester de parfum

De mai multe ori am găsit cuvântul tester într-un anumit parfum care miroase rafinat, dar poate că aspectul său, cutia sau capacul nu seamănă cu parfumul original, astăzi vrem să vă împărtășim totul despre parfumurile tester, ce sunt, avantajele achiziționării lor și nu numai, citiți mai departe și descoperiți cum să cumpărați cele mai bune parfumuri la cel mai mic preț.

tester de parfum

Ce sunt parfumurile tester

Parfumurile de test sunt parfumuri originale care sunt folosite ca testere, sunt create cu scopul de a face cunoscut un parfum în lumea parfumeriei, însă, fiind vorba de testere, marile mărci investesc mai puțin în ambalaj și imagine, păstrând intact cel mai important lucru pentru ele, originalitatea formulei, mirosului, fixării și a parfumului.

Mai mult de una dintre noi a primit o mostră de parfum, care ne permite să avem o primă abordare cu parfumul, o mostră care va determina dacă parfumul ne place, ne impactează și ne motivează să îl cumpărăm, fie că ne dau o mostră într-o fâșie, fie că ne pulverizează pe antebraț, fiecare mostră provine dintr-un tester de parfum, care este 100% original, însă prezentarea sau ambalajul nu este de lux.

Diferențe dintre un parfum original și un parfum tester

După cum am menționat mai devreme, un parfum original și un parfum tester sunt complet identice în ceea ce privește compoziția, ceea ce înseamnă că conținutul ambelor parfumuri este exact același, ambele sunt originale.

Cu toate acestea, principalele diferențe pe care le putem găsi între cele două parfumuri sunt următoarele:

Flaconul, un lucru care trebuie clarificat este că flaconul va fi întotdeauna același, indiferent dacă este un tester sau nu, flaconul este exact la fel în ambele parfumuri, însă testerul poate include o mențiune care indică faptul că este un “tester” sau “eșantion”.

Ambalajul, fiind vorba de parfumuri de probă sau testere, nici ambalajul lor nu este prea sofisticat în comparație cu parfumurile obișnuite, așa că vin de obicei într-o cutie de carton albă sau naturală.

Avantajele cumpărării unui tester

Unul dintre principalele avantaje ale achiziționării unui tester sunt economiile, deoarece veți obține un parfum original al mărcii pe care o doriți la un preț mai accesibil, în plus, puteți găsi tot felul de branduri. Chiar și mărci de lux, cum ar fi Channel, Christian Dior, Carolina Herrera, Burberry, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Paco Rabane și multe altele.

Cumpărarea unui tester de parfum vă oferă toate beneficiile unui parfum obișnuit, durată, fixare și aromă, la un preț mai mic, dacă privim lucrurile în mod rezonabil, până la urmă, ceea ce căutăm la un parfum este conținutul său, astfel că eleganța ambalajului sau a capacului este inutilă dacă putem purta un miros rafinat oriunde, de asemenea, testerele vin de obicei în prezentări mici.

Concluzie

A cumpăra un tester de parfum înseamnă a cumpăra la cel mai bun preț, înseamnă să economisești și să te bucuri de un parfum original, acordând atenție doar la cel mai important lucru al unui parfum, conținutul său, lăsând la o parte luxul care îl înfrumusețează, cum ar fi ambalajul sau capacul, bucurându-te de cel mai rafinat lucru care ne oferă parfumul, aroma sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *