Parfumuri pentru barbati

Cel mai bun parfum pentru bărbați, în opinia femeilor

Cel mai bun parfum pentru barbati

Într-o lume plină de arome și esențe, alegerea celui mai potrivit parfum pentru bărbați poate fi o provocare. Cu toate acestea, unele parfumuri reușesc să se distingă prin intensitatea și complexitatea lor, fiind în același timp atrăgătoare pentru femei. Un astfel de parfum este Dior Homme Intense, o adevărată capodoperă olfactivă care cucerește inimile femeilor și se remarcă ca fiind unul dintre cele mai bune parfumuri pentru bărbați.

Vă mai amintiți filmul “What Women Want”, comedia romantică americană din 2000, cu un Mel Gibson exploziv și o Helen Hunt nervoasă?

Îndrăgitul agent de publicitate Nick, aflat în criză din cauza divorțului și a unei retrogradări la locul de muncă, este forțat să lucreze pentru o șefă “femeie”, ceea ce este inacceptabil pentru el, care este profund macho. La un moment dat, are parte de o experiență supranaturală care îl va forța să se pună literalmente – și fizic – în pielea sexului frumos, simțind aceleași emoții și trăiri pe care le simt femeile. Acest lucru îl va ajuta în munca sa și mai ales în dragoste!

Produs recomandat inspirat de Le Male

Un film amuzant și ironic, care predă o lecție extraordinară: femeile trebuie să fie întotdeauna ascultate! Această afirmație este valabilă mai ales în domeniul parfumurilor. Acest lucru se datorează faptului că simțul olfactiv al femeilor este genetic mai dezvoltat decât cel al bărbaților. În plus, femeile acordă, în general, mai multă atenție lumii produselor cosmetice și știu cum să profite la maximum de un parfum.

Create în mod tradițional pentru universul masculin, parfumurile hesperidiene și verzi erau destinate să tonifieze și să împrospăteze pielea bărbaților. Dar, pe măsură ce moda s-a schimbat, parfumierii au dezvoltat acorduri florale sau gurmande dedicate și bărbaților, nu doar femeilor.

Cel mai bun parfum pentru bărbați – Dior Homme Intense

Cel mai bun parfum pentru bărbați

Note de vârf: Lavanda

Note de mijloc: Iris, semințe de Ambrette (Malva moscată) și pere

Note de bază: Vetiver și cedru de Virginia

A judeca care este cel mai bun parfum bărbătesc pentru femei este foarte dificil, deoarece gusturile sunt foarte personale, la fel și alegerile. Cu toate acestea, putem studia statisticile de vânzări (de exemplu, de pe site-urile de comerț electronic) și studiile de piață pentru a ușura procesul.

Acestea fiind spuse, s-ar părea că Dior Homme Intense de la Dior, un parfum din grupa Woody Floral Musky, lansat pe piață în 2011 și creat de François Demachy, este câștigătorul (sau cel puțin pe podium).

Sufletul lui Dior Homme Intense

Aceasta este o creație care înnebunește femeile, deoarece conține nota de iris, o floare prețioasă folosită în cele mai mari capodopere ale parfumeriei feminine, precum Chanel No. 5, Shalimar de la Guerlain și Bois D’Argent de la același Dior. Particularitatea irisului este că conferă parfumurilor o notă pudrată, asemănătoare cu cea a talcului.

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

Dior Homme Intense este cald, mătăsos, pasional și cu siguranță potrivit pentru o seară în care jocul seducției preia controlul. Iris amintește vag de mirosul rujurilor vechi, în timp ce nota fructată de pară aduce parfumul la un nivel jucăuș și vesel, fără a-l face “zaharos”; lavanda în deschidere, cedrul și vetiverul mențin nivelul potrivit de virilitate, astfel încât să îndemne lumea masculină să îl poarte. Acestea fiind spuse, putem spune cu siguranță că Dior Homme Intense poate fi numit și unisex.

Una dintre caracteristicile care face ca Dior Homme Intense să fie atât de apreciat în rândul femeilor este persistența sa remarcabilă. Parfumul are o longevitate deosebită, rămânând pe piele pentru multe ore fără să-și piardă din intensitate. Această trăsătură face ca Dior Homme Intense să fie o alegere excelentă pentru ocazii speciale sau pentru serile romantice, când o impresie puternică și durabilă este esențială.

Dior Homme Intense

Pe lângă persistență, Dior Homme Intense se remarcă și prin silajul său impresionant. Parfumul lasă în urma sa o aromă plăcută și seducătoare, atrăgând atenția celor din jur și oferind purtătorului o aură de mister și eleganță.

Produs recomandat inspirat de Versace Eros

În concluzie, Dior Homme Intense este un parfum care se ridică la înălțimea așteptărilor în ceea ce privește calitatea și rafinamentul. Cu o compoziție complexă și seducătoare, acesta reușește să atragă atenția femeilor și să se claseze ca unul dintre cele mai bune parfumuri pentru bărbați, în opinia femeilor. Acesta este un parfum intens și sofisticat, care se potrivește perfect bărbaților care își doresc să își afirme personalitatea și să atragă atenția într-un mod subtil și elegant.

Dior Homme Intense nu este doar un parfum, ci și o declarație de stil și rafinament, care evidențiază caracterul și încrederea purtătorului său. Într-o lume în care aromele se amestecă și se suprapun, Dior Homme Intense reușește să se afirme ca un parfum unic și irezistibil, care își câștigă locul în inimile femeilor și pe lista celor mai apreciate parfumuri pentru bărbați.

Dacă sunteți în căutarea unui parfum care să vă scoată în evidență și să vă confere un aer de mister și seducție, nu ezitați să încercați Dior Homme Intense. Cu siguranță, acesta va deveni un aliat de nădejde în momentele speciale și în întâlnirile romantice, când dorința de a impresiona și a cuceri este la cote înalte.

Produs recomandat inspirat de Creed Aventus

Nu uitați să ne împărtășiți experiențele voastre cu acest parfum și să ne spuneți dacă și în cazul vostru a reușit să atragă admirația și aprecierea femeilor. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm părerile voastre și să descoperim împreună care sunt cele mai îndrăgite arome în rândul bărbaților și femeilor deopotrivă.

 

Un gând despre “Cel mai bun parfum pentru bărbați, în opinia femeilor

 1. Avatar Ili spune:

  DKNY FOR MAN! IS THE BEST!!!!

 2. Avatar george sora spune:

  dior homme parfum este cel mai bun parfum..dar nu se mai face!

  1. Avatar Mircea spune:

   Nu știi de ce? L am avut și eu

  2. Avatar Mircea spune:

   Se mai face. Se găsește pe situl oficial Dior.

 3. Avatar Cristi spune:

  Aqua di Gio, de la Armani, cred că este cel mai bun.

  1. Avatar Vasile Marian Dulgheru spune:

   Te aprob aici . Am avut Armani Code , Aqua di Gio Profondo și Absolute de la același brand. Acum sa vad ce mai găsesc tot de la Armani.

 4. Avatar Mihai Gagiul spune:

  Blue de Chanel e deosebit. Nu-l cunosc doamnele, doar il adoră și pică precum muștele la o astfel de adiere… 😉

 5. Avatar Anton spune:

  Santal 33 este un parfum pt adevăraţii bărbaţi ceva de genul cowboyului din reclama de la mahlboro anilor 90 restu sint apă cu oţet

 6. Avatar Adriana spune:

  Terre d’Hermes

  1. Avatar Paul Grasu spune:

   Exact și mai e și zadig Voltaire him

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *