Parfumuri pentru femei

Cele Mai Bine Vândute Parfumuri Pentru Femei

Cele mai bine vandute parfumuri pentru femei

Iată care sunt cele mai bine vândute parfumuri pentru femei din toate timpurile:

J’adore di Dior

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

J’adore de Christian Dior este un parfum magnific, elegant și strălucitor. Are un suflet proaspăt, fructat, dat de flori albe, suc de pere și pepene galben. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este copilăros. Dimpotrivă, este unul dintre cele mai mature, senzuale și reverențioase parfumuri feminine create vreodată.

Chanel Chance

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

Parfumul Chance de la Chanel este luxos și niciodată plictisitor. Vibrant și dinamic. Notele sale îl fac inconfundabil. Este clasic, puțin picant și sofisticat. Acesta întruchipează optimismul vieții.

Produs recomandat inspirat de Black Opium

Narciso Rodriguez

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

For Her de Narciso Rodriguez (apă de toaletă) este senzuală, dar viguroasă. Cuprinde note citrice, mosc și florale. Prezența sa autoritară reușește să confere siguranță și încredere în sine. O minune de parfum!

Chanel N 5

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

Chanel n 5 este o legendă “vie” printre parfumuri. Este simbolul reprezentativ al rafinamentului și al bunului gust clasic. Parfumul Chanel n 5 se schimbă și se transformă cameleonic pe pielea purtătoarei, rămânând în același timp impunător, puternic, cremos și curat.

La Vie Est Belle de Lancome

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

Parfumul la vie est belle de la Lancome are o prezență de necontestat în societatea actuală. Și pe bună dreptate: cum poți să nu iubești acest nectar divin? Este gurmand, pralin, sofisticat și foarte elegant.

Alien de Thierry Mugler

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

Parfumul Alien de Thierry Mugler este o explozie de iasomie pură! Este un parfum puternic, persistent, cu un caracter oțelit. Miroase a seducție și forță, amestecate cu dorința de a nu trece neobservat.

Produs recomandat inspirat de Alien Mugler

 

Coco Mademoiselle Chanel

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

Parfumul Coco Mademoiselle de la Chanel întruchipează uniunea indestructibilă dintre patchouli și fructe. Este un parfum clasic, dar în același timp spumos. Este intrigant și senzual. Dacă este pulverizat cu moderație, este, de asemenea, perfect pentru birou.

Chloé Eau de Parfum

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei

Parfumul Chloé reușește să vă ofere o senzație de prospețime chiar și în cele mai călduroase zile. Valul inițial de flori și litchi evoluează apoi într-un parfum roz, pudrat și extrem de feminin. Este un parfum șic, cu un suflet capricios, adresat tuturor femeilor elegante.

Sex-appeal și parfumul

Această listă lungă este doar preambulul unui discurs mai amplu, și anume: influența parfumului asupra stării de bine și a sex-appealului.

Numai cei care au fost nevoiți să iasă din casă în grabă, realizând mai târziu că nu și-au dat cu parfumul preferat (sau, mai rău, cu deodorantul), cunosc disconfortul provocat de lipsa de încredere în propriul miros. Această nesiguranță ne poate afecta modul de a fi, dar și abilitățile noastre interpersonale. Mai multe studii au arătat, de fapt, că atracția fizică, de exemplu, este puternic influențată de mirosul corpului nostru.

Știind acest lucru, este ușor de înțeles de ce din ce în ce mai multe femei iubesc să miroase, să cumpere și să folosească parfumuri. Într-adevăr, parfumurile au capacitatea de a administra o doză bună de stimă de sine, ceea ce nu a făcut rău nimănui, nu-i așa? În plus, un parfum bun, cum ar fi cele prezentate mai sus, va reuși să atragă atenția celor din conducere.

Produs recomandat inspirat de Baccarat Rouge 540

Care sunt elementele care fac ca un parfum să fie unic?

Atunci când vine vorba de cele mai bine vândute parfumuri pentru femei, ceea ce contează cu adevărat este esența sa interioară. Atât de mult încât, în cadrul acestei afaceri, nu contează cât de mult se cheltuiește pe ambalaj, marketing sau publicitate. Singurul lucru care contează cu adevărat este ca parfumul să aibă o personalitate proprie.

Acest lucru explică de ce multe dintre cele mai bine vândute parfumuri pentru femei, pe care le găsim în mod constant pe rafturile parfumeriilor, nu sunt neapărat creații noi. Dimpotrivă, după umila mea părere, a purta doar parfumuri recent lansate reduce foarte mult șansele de a fi remarcat, precum și plăcerea olfactivă personală.

Scrieti in comentarii care sunt parfumurile voastre preferate.

Citeste si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *