General, Parfumuri pentru barbati, Parfumuri pentru femei

Colecția de Parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford: Arome Sofisticate și Exclusiviste

Private Blend Reserve Collection

Colecția de parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford este o colecție exclusivistă de parfumuri de lux. Această colecție este compusă din parfumuri rare și prețioase, create pentru a satisface gusturile celor mai exigenți clienți. Fiecare parfum din această colecție este creat cu cele mai bune ingrediente, iar fiecare sticlă este o operă de artă în sine.

Tom Ford este un designer de modă și un parfumier de renume mondial, cunoscut pentru stilul său sofisticat și rafinat. Colecția sa de parfumuri Private Blend Reserve este o continuare a acestui stil, oferind parfumuri de lux pentru cei care doresc să se simtă speciali și unici. Această colecție este disponibilă doar în magazinele selecte din întreaga lume și este un simbol al luxului și al eleganței.

Istoria Colecției Private Blend Reserve de la Tom Ford

Colecția Private Blend Reserve de la Tom Ford a fost lansată în anul 2019 și este o colecție de parfumuri de lux, care constă din șase arome unice. Aceste parfumuri sunt disponibile în cantități limitate și sunt considerate a fi cele mai rafinate și exclusive parfumuri din colecția Tom Ford.

Tom Ford a creat aceste parfumuri pentru a oferi o experiență olfactivă de neegalat, folosind ingrediente rare și prețioase, cum ar fi irisul negru, trandafirul, oudul și lemnul de santal. Fiecare parfum din această colecție are o compoziție complexă și sofisticată, care îmbină notele de vârf, inima și baza pentru a crea o aromă unică și memorabilă.

Colecția Private Blend Reserve este o continuare a colecției Private Blend, care a fost lansată în anul 2007. Această colecție a fost creată pentru a oferi parfumuri personalizate, care să reflecte personalitatea și stilul fiecărui individ. Colecția Private Blend a devenit rapid un succes și a fost apreciată de iubitorii de parfumuri din întreaga lume.

Colecția Private Blend Reserve este o evoluție a colecției Private Blend, oferind parfumuri mai sofisticate și mai exclusiviste. Aceste parfumuri sunt create pentru a satisface gusturile celor mai pretențioși clienți, care caută parfumuri de lux și de calitate superioară.

Produs recomandat inspirat de Versace Eros

Amber Absolute

Amber Absolute

Parfumul Amber Absolute de la Tom Ford este descris ca având o aromă bogată și intensă, fiind considerat un parfum oriental clasic. Acesta a fost lansat în anul 2007, avându-l ca parfumier pe Christophe Laudamiel. Amber Absolute este o esență unisex, potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În ceea ce privește notele olfactive, Amber Absolute se deschide cu o aromă puternică de chihlimbar și tămâie, având și note subtile de vanilie. Pe lângă acestea, sunt prezente și note de labdanum, lemn și olibanum, care împreună creează un amestec aromatic complex și intrigant.

Arabian Wood

Arabian Wood

Acest parfum are o complexitate olfactivă bogată, fiind luminos, bogat și cald în același timp, potrivit pentru ambele sexe. A fost descris ca fiind o combinație intrigantă de arome lemnoase și condimentate care captivă simțurile și transportă purtătorul într-o călătorie exotică prin esențele luxoase ale Orientului Mijlociu.

Black Violet

Black Violet

Parfumul Black Violet de la Tom Ford este descris ca o esență floral-chypre, potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei, lansată în anul 2007. Creat de parfumierii Clément Gavarry și Pascal Gaurin, acest parfum captivant are o structură olfactivă bine definită.

Bois Marocain

Bois Marocain

Parfumul Bois Marocain de la Tom Ford este o esență lemnos-piperată destinată atât bărbaților, cât și femeilor, lansată în anul 2009. Creatorul acestui parfum este Shyamala Maisondieu​. Inspirat de cultura exotică a Marocului, parfumul are la bază esența opulentă a arborelui antic Thuya, evocând comorile pământești ale lemnului Thuya și artiștii care sculptează cu acest material mistic.

Italian Cypress

Italian Cypress

Produs recomandat inspirat de Armani Stronger With You

Caracteristicile olfactive ale acestui parfum sunt complexe, dar echilibrate frumos. Notele cheie includ busuioc, garoafă, chiparos, galbanum, mușchi și patchouli. În esență, Italian Cypress de la Tom Ford este descris ca o combinație de ierburi și condimente mediteraneene, învăluite într-o notă caldă de chiparos. Baza lemnos-chypre a parfumului are o putere aproape animalică, fiind descoperită odată cu evoluția notelor pe piele.

Jonquille de Nuit

Jonquille de Nuit

Parfumul Jonquille de Nuit de la Tom Ford este o esență florală destinată atât bărbaților, cât și femeilor, și a fost lansată în anul 2012. Acest parfum deschide cu note de mimosa, frunză de violetă, cyclamen, floare de portocal amară și angelica, având o notă de mijloc de narcisă și note de bază de orris și chihlimbar. La prima inhalare, parfumul dezvăluie o aromă proaspătă și citrică, grație amărăciunii provenite de la frunza de portocală care se amestecă cu tonul ușor medicinal al frunzei egiptene de violetă.

Rive d’Ambre

Rive d’Ambre

Acest parfum este apreciat pentru tonurile sale calde, prezentându-se ca un Eau de Cologne cu nuanțe aurii, având o aură de eleganță colonială. Notele de vârf sunt bogate în fructe citrice prețioase, considerate talismane ale norocului în Asia, care sunt frumos iluminate de un fundal cald și seducător de ambră.

Velvet Gardenia

Velvet Gardenia

Produs recomandat inspirat de Lancome Idole

Experiența olfactivă începe cu note de vârf proaspete și aromate de gardenie și portocală, urmate de un inimă florală bogată și dulce compusă din note de ceară de albine, tuberoză, prună, miere, iasomie, lăcrămioară și trandafir. Baza parfumului este caldă și lemnosă, cu note de tămâie și labdanum francez, care adaugă o adâncime și o sofisticare parfumului, făcându-l memorabil și atrăgător.

Cum să Alegeți un Parfum din Colecția Private Blend Reserve

Colecția de parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford este o colecție exclusivistă, creată pentru cei care caută parfumuri unice și sofisticate. Această colecție este compusă din parfumuri de lux, cu ingrediente rare și prețioase, care oferă o experiență olfactivă deosebită.

Pentru a alege un parfum din Colecția Private Blend Reserve, este important să țineți cont de preferințele personale și de ocazia pentru care veți purta parfumul. De asemenea, este important să știți cum să testați un parfum, pentru a vă asigura că alegeți unul care se potrivește cu pielea și personalitatea voastră.

Iată câteva sfaturi utile pentru a alege un parfum din Colecția Private Blend Reserve:

  • Încercați mai multe parfumuri: Nu vă opriți la primul parfum pe care îl încercați. Testați mai multe parfumuri pentru a vă asigura că alegeți cel mai potrivit pentru voi.
  • Alegeți un parfum în funcție de ocazie: Pentru ocazii formale, optați pentru parfumuri mai sofisticate, în timp ce pentru ocazii informale puteți alege parfumuri mai lejere.
  • Testați parfumul pe pielea voastră: Aplicați parfumul pe încheietura mâinii sau pe gât și lăsați-l să acționeze timp de câteva minute. Astfel, veți putea simți cum se dezvoltă parfumul pe pielea voastră și veți putea decide dacă este potrivit pentru voi.
  • Alegeți un parfum care se potrivește cu personalitatea voastră: Fiecare parfum are o notă distinctivă, care se potrivește mai bine cu anumite personalități. De exemplu, parfumurile cu note lemnoase sunt potrivite pentru persoanele puternice și încrezătoare, în timp ce parfumurile cu note florale sunt potrivite pentru persoanele romantice și sensibile.
  • Nu alegeți un parfum doar pentru că este popular: Popularitatea unui parfum nu înseamnă neapărat că este potrivit pentru voi. Alegeți un parfum care vă reprezintă și care vă face să vă simțiți bine.

În concluzie, alegerea unui parfum din Colecția Private Blend Reserve poate fi o experiență plăcută și satisfăcătoare, dacă țineți cont de aceste sfaturi utile. Indiferent de parfumul pe care îl alegeți, veți avea parte de o experiență olfactivă deosebită și de o notă de eleganță și rafinament.

Produs recomandat inspirat de Tom Ford Lost Cherry

Prețuri și Disponibilitate

Colecția de parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford este disponibilă în magazinele selecte de parfumuri și pe site-ul oficial Tom Ford. Prețurile variază în funcție de mărimea sticluței și de tipul de parfum.

În general, prețurile încep de la 1.200 de lei pentru o sticluță de 50 ml și pot ajunge până la 4.000 de lei pentru o sticluță de 250 ml. Aceste prețuri sunt mai ridicate decât cele ale altor colecții de parfumuri Tom Ford, dar se datorează calității și rarității ingredientelor folosite.

Unele parfumuri din colecția Private Blend Reserve sunt disponibile doar în anumite magazine sau pe site-ul oficial Tom Ford. De asemenea, unele parfumuri sunt disponibile doar în anumite dimensiuni de sticluță. Înainte de a cumpăra un parfum din această colecție, este recomandat să verificați disponibilitatea și prețul pentru dimensiunea dorită.

În concluzie, colecția de parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford este disponibilă în magazinele selecte și online, iar prețurile variază în funcție de dimensiunea sticluței și tipul de parfum. Este important să verificați disponibilitatea și prețul înainte de a cumpăra un parfum din această colecție.

Produs recomandat inspirat de Tom Ford Tobacco Vanille

Concluzie despre Colecția de Parfumuri Private Blend Reserve

Colecția de parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford este o colecție de parfumuri de lux, care oferă o gamă largă de arome sofisticate și complexe. Această colecție este creată pentru cei care caută parfumuri premium, cu ingrediente rare și unicitate.

Parfumurile din această colecție sunt realizate din ingrediente de cea mai înaltă calitate, utilizând tehnici tradiționale de producție. Fiecare parfum este creat pentru a oferi o experiență olfactivă unică, care să reflecte personalitatea și stilul de viață al purtătorului.

Colecția Private Blend Reserve oferă o varietate de arome, de la cele mai ușoare și delicate, la cele mai puternice și senzuale. Aceste parfumuri sunt potrivite pentru orice ocazie, de la întâlniri de afaceri, la evenimente sociale sau întâlniri romantice.

În concluzie, colecția de parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford este o alegere excelentă pentru cei care caută parfumuri de lux, sofisticate și unice. Aceste parfumuri sunt realizate din ingrediente de cea mai înaltă calitate și oferă o experiență olfactivă unică și memorabilă.

Referință: tomford.com


Citește și:

Un gând despre “Colecția de Parfumuri Private Blend Reserve de la Tom Ford: Arome Sofisticate și Exclusiviste

  1. Avatar Ciocoiu Mircea spune:

    Ok,și când o sa le aveți în stoc?Toate sunt indisponibile…clone de TF?Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *