Parfumuri pentru barbati

Creed Aventus, parfumul care nu se teme de niciun rival

Creed Aventus

Creed Aventus este un parfum din grupa chypre-fructat pentru bărbați, introdus pe piață în 2010 de Creed, o casă de parfumuri de lux, sofisticată și rafinată, cu sediul la Paris. Desfășurându-și activitatea în luxosul său butic parizian, Maison Creed a reușit să își satisfacă cât mai bine clientela rafinată, creând un val de opinii pozitive despre munca sa.

Fie că este vorba de șefi de stat sau de celebrități din industria cinematografică și muzicală, lista clienților săi este alcătuită în principal din cele mai faimoase persoane din lume.

De-a lungul anilor, familia Creed a lansat peste 200 de parfumuri, toate originale și artizanale, creând adesea parfumuri exclusive pentru cei mai bogați clienți, care sunt dispuși să cheltuiască chiar și prețuri exorbitante pentru un parfum de calitate.

Creed Aventus uomo, o capodoperă incontestabilă a parfumeriei moderne și cel mai faimos parfum de nișă din lume, a fost creat de nasul iscusit al lui Olivier Creed în colaborare cu fiul său Erwin Creed, pentru a sărbători cea de-a 250-a aniversare a Casei și pentru a aduce un omagiu forței și tenacității masculine. Nasurile iscusite ale celor doi parfumieri au dat viață la ceea ce s-ar putea numi parfumul masculin prin excelență, care trebuie să fie cu orice preț în colecția proprie.

Creed Aventus

Piramida olfactivă:

Note de vârf: bergamotă, coacăze negre, ananas, măr

Note de mijloc: mesteacăn, patchouli, trandafir, iasomie marocană

Note de bază: Mușchi animal, mușchi de stejar, vanilie, chihlimbar cenușiu

Aventus este, fără îndoială, cea mai importantă creație a casei Creed și, de asemenea, unul dintre cele mai căutate parfumuri masculine de nișă din toate timpurile, care a avut și are încă un succes comercial incontestabil.

Parfumul Creed Aventus încearcă să recreeze spiritul bărbatului alfa, puternic, viril și ambițios. Evocă figuri masculine legendare ale căror viziuni asupra vieții și succesului au modelat lumea de astăzi. De asemenea, Aventus aduce în minte imperii trecute, stiluri demodate și ambiții exotice. Datorită acestor caracteristici, a câștigat inimile chiar și ale celor mai exigenți entuziaști de parfumuri.

Acest parfum excepțional, un simbol al parfumeriei masculine și un must-have pentru toți iubitorii de parfumuri, a fost inspirat din viața unui împărat glorios: Napoleon Bonaparte.

Acesta conține o listă de ingrediente care identifică stilul de viață al acestui mic om mare. Într-adevăr, indicii istorice arată, de exemplu, că desertul său preferat se numea “Royal Pineapple”, motiv pentru care fructul cheie în crearea Aventus este ananasul suculent și dulce. Oferind o aromă fructată și gurmandă, ananasul a devenit semnătura inconfundabilă a gusturilor acestui lider francez.

Aventus, al cărui nume emblematic derivă din “a” (de la) “ventus” (vânt), celebrează viața, realizările și succesul acestei mari figuri istorice. Creed Aventus este simbolul bărbatului menit să trăiască o viață mereu în galop, cu vântul în pânze, cucerind noi destinații și, de ce nu, chiar noi inimi.

Parfum pentru barbati Creed Aventus cu ambalajPreț și de unde să cumpărați

Vândut de obicei în parfumeriile de nișă sau online, de la distribuitorii autorizați Creed, Aventus stârnește opinii pozitive din partea celor care îl dețin (dar nu numai!). Cei care doresc să economisească ceva bani ar trebui să opteze pentru magazinele online, care oferă adesea posibilitatea unor oferte avantajoase.

Și, deși are un preț destul de ridicat (între 1000 și 2000 de lei), mulți decid să facă această investiție și să ia acasă unul dintre cele mai iubite parfumuri pentru bărbați din toate timpurile. Și toate acestea, pentru că Creed Aventus este un parfum versatil, ușor de purtat atât iarna, cât și vara, atât cu un look casual, cât și cu unul mai sobru. După cum am menționat, nu este o coincidență faptul că este cel mai popular parfum de nișă din lume.

În cele din urmă, este potrivit atât pentru un tânăr, care merge la o întâlnire fierbinte, cât și pentru un bărbat matur, care își împarte timpul între birou, întâlniri de afaceri și evenimente sociale.

Vedeti si un video cu publicitatea parfumului.

Citeste si articolul:
Top parfumuri pentru barbati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *