General

Cum interacționează parfumul cu pielea?

parfumul cu pielea

Știai că tipul tău de piele poate schimba felul în care miroase un parfum? Legătura dintre parfum și piele este un fenomen unic și în același timp neînțeles de către experți. Există păreri care sugerează că parfumurile pot mirosi diferit în funcție de tipul tău de piele. Se întâmplă că îți place parfumul unui prieten, iar când aplici același parfum pe tine – e un sentiment absolut diferit.

Cum se leagă o prietenie între tine și parfumul potrivit?

Parfumurile fine se schimbă și evoluează pe parcursul zilei. Ele au o influență directă asupra purtătorului. Acestea tind să fie mai dinamice, mai jucăușe și să se manifeste prin mai multe moduri. Specialiștii afirmă că după aplicarea unui spray, parfumul se va așeza în câteva minute. Odată ce parfumul se îmbină cu chimia corpului tău, se va crea un miros nou și irepetabil, care este 100% original pentru tine, în calitate de purtător.

Unde ar trebui să fie aplicat parfumul?

E o întrebare pe care la sigur ți-ai pus-o cel puțin o dată. E corect să aplicăm parfumul pe o zonă caldă a pielii, unde este o bună circulație a sângelui. Căldura ajută la difuzarea și propagarea esențelor. De exemplu, punctul în care se ia pulsul este activatorul perfect pentru un parfum. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *