General

Parfumuri pentru femei cu cele mai originale flacoane

cele mai originale flacoane

Pentru că a crea un parfum nu înseamnă doar a găsi amestecul perfect de note care să reprezinte calitățile pe care le căutăm, ci și a da flaconului un aspect original, care să completeze identitatea și să fie atractiv. “Parfumul este cea mai intensă formă de memorie”, iar sticla face parte din această amprentă pe care o lasă un parfum bun. Forma, tipografia, culorile, absolut totul poate influența pozitiv sau negativ și se poate poziționa în mintea noastră și poate influența dacă vom cumpăra sau nu un parfum.

Există multe persoane care preferă să cumpere sticle cu modele frumoase și unice, deoarece cred că acest lucru îi ajută să se simtă mai bine atunci când folosesc parfumul și nu numai atât, dar pot folosi sticla și ca decor și pot da viață casei lor.

Sunteți unul dintre acei oameni care sunt influențați de designul sticlei? Ce rol joacă o sticlă frumoasă în viața dumneavoastră?

Astăzi vă vom prezenta cele mai deosebite modele pentru femei. Descoperă parfumurile cu cele mai atrăgătoare sticluțe și rămâi uimită de cât de mult te vei îndrăgosti de aceste modele. Cine știe, s-ar putea chiar să găsiți opțiuni pentru următoarea dumneavoastră achiziție.

Good Girl CH

cele mai originale flacoane

Good Girl este un parfum care a ieșit în evidență prin extravaganța și unicitatea flaconului în formă de toc, care l-a poziționat ca un must pentru femeile puternice. Un design fără egal, un simbol al puterii și curajului, un preferat încă de la lansarea sa.

Cu aromele sale dulci, impunătoare și seducătoare de iasomie, plus latura sa misterioasă de cacao, fasole, migdale și cafea, acest parfum vă va oferi vitalitate pe tot parcursul zilei, fiind perfect pentru a fi purtat dimineața sau seara.

OUI Juicy couture

cele mai originale flacoane

Acest parfum se remarcă prin designul original al ojei de unghii și prin detaliile aurii. Ca o curiozitate, numele său este inspirat de cuvântul “da” în franceză, pentru ca tu să îndrăznești să spui da la tot ceea ce crezi: dragoste, aventură, pasiune.

Cu notele sale florale și fructate și ingrediente precum pepenele roșu, perele, iasomia și mosc, vă veți simți proaspătă și energică toată ziua.

Valentina Blush

cele mai originale flacoane

Frumusețea acestui flacon de parfum este dată de detaliul frumos al florilor de pe partea din față și de culoarea piersicii, care reprezintă împreună feminitatea și dulceața. Designul său special va deveni preferatul tău odată ce îl cumperi și te va marca pe viață.

Notele sale de cireșe, portocale și vanilie creează o combinație perfectă de parfum dulce și acrișor. O alegere ideală pentru femeile versatile, care știu cum să acționeze în funcție de situația în care se află.

Bonbon

cele mai originale flacoane

Bonbon este un parfum de neuitat, cu un flacon excepțional, proiectat la perfecție în formă de fundiță și cu degradeuri unice, un flacon care va deveni parte din esența ta și te va face să te remarci.

Bonbon este o senzație atemporală printr-un parfum de caramel irezistibil, aproape comestibil. Femeia care poartă acest parfum o face pentru că își creează propria poveste și crede că este puternică, frumoasă și împlinită.

Moschino Toy 2

cele mai originale flacoane

Cu un design adorabil de ursuleț, Moschino Toy 2 este un parfum pe care toată lumea îl iubește pentru dulceața pe care o emană. Cu siguranță o sticlă pe care veți dori să o arătați tuturor.

Acest parfum vă va fascina cu mirosul său distinctiv de magnolie, măr verde, mandarină, iasomie, bujor și lemn de chihlimbar, creând o combinație uimitoare care vă va oferi o notă de eleganță oriunde ați merge.

Classique Jean Paul Gaultier

cele mai originale flacoane

Parfumurile lui Jean Paul Gaultier au făcut din acest design unic în formă de corp marca lor distinctivă. Întreaga sa linie păstrează aceeași formă, variind atât la culoare, cât și la îmbrăcăminte, dar toate se dovedesc la fel de incredibile. În acest caz, vă prezentăm această versiune, în roz și cu detalii din dantelă, o sticlă care nu va trece neobservată și care vă va aminti mereu că a fi femeie înseamnă a fi senzuală, atrăgătoare și fermecătoare.

Cu note de vanilie, chihlimbar și lemn, parfumul său oriental și floral vă va oferi atingerea feminină de care aveți nevoie, perfect pentru a fi purtat în timpul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *