General

Secretele parfumierului: cum să înțelegem că un parfum e bun?

Secretele parfumierului

Performanța unui parfum ne poate încânta, dar și dezamăgi. Și totuși, care sunt aspectele grație cărora ne dăm seama că parfumul este unul de calitate? Descoperă în rândurile ce urmează.

Complexitatea unui parfum

Se întâmplă adesea ca parfumurile de cea mai înaltă calitate să fie cele cu o compoziție mai complexă. Sfatul de bază: nu te grăbi! Dacă ești în căutarea unui parfum de calitate, este, în general, o idee bună să testezi mai întâi produsul, să analizezi notele de parfum înainte de cumpăra și să descoperi cum miroase în decurs de o jumătate de oră. 

În acest scop, am creat o serie samples la parfumurile Replique pentru femei și bărbați.

Calitatea notelor de parfum

Nu toate parfumurile sunt create la fel – unele conțin ingrediente mai rare sau de calitate superioară. De exemplu, unii producători folosesc uleiuri esențiale premium în parfumurile lor sau adaugă în formulele acestora note mai puternice, care asigură un miros de lungă durată.

Longevitatea unui parfum

Una dintre caracteristicile cheie ale unui parfum de înaltă calitate este longevitatea acestuia. Parfumurile de calitate superioară persistă adesea mai mult pe piele, motiv pentru care merită să testezi un parfum înainte de a-l cumpăra. Poartă un parfum toată ziua pentru a vedea cum funcționează și dacă este încă persistent după câteva ore, cel mai probabil ai găsit varianta potrivită. Unele note de parfum de care merită să ții cont pentru un miros de lungă durată sunt: paciuli, mosc, lemn de santal și tuberoză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *