Parfumuri pentru barbati, General

Tom Ford Oud Wood: Parfumul Luxuriant Pentru Bărbați

Tom Ford Oud Wood

Tom Ford Oud Wood este un parfum luxos și sofisticat, creat de celebrul designer american Tom Ford. Acest parfum este unul dintre cele mai populare produse din colecția sa de parfumuri și este iubit de mulți bărbați și femei din întreaga lume.

Istoricul Tom Ford Oud Wood

Tom Ford Oud Wood este un parfum unisex lansat de casa de parfumuri Tom Ford in anul 2007. Acesta face parte din colectia Private Blend, care a fost lansata in acelasi an si care contine o serie de parfumuri de lux cu arome unice.

Aroma Oud Wood este inspirata de lemnul de agar, o esenta scumpa si rara, folosita in mod traditional in parfumerie si in alte produse de lux. Aceasta aroma este combinata cu alte ingrediente precum patchouli, trandafir, mosc si vanilie, pentru a crea un parfum bogat si sofisticat.

Tom Ford Oud Wood a fost creat de parfumierul Richard Herpin si este considerat unul dintre cele mai populare si apreciate parfumuri din colectia Private Blend. Acesta a castigat mai multe premii, inclusiv premiul FiFi pentru cel mai bun parfum unisex in 2008.

Parfumul este disponibil in mai multe dimensiuni, inclusiv 50 ml, 100 ml si 250 ml, si este ambalat intr-un flacon elegant, cu un design minimalist si sofisticat. Acesta este un parfum ideal pentru persoanele care cauta o aroma unica si sofisticata, potrivita pentru orice ocazie.

Parfum Tom Ford Oud Wood EDP Original, 100 ml

Descrierea Parfumului

Tom Ford Oud Wood este un parfum unic și sofisticat, creat pentru bărbații și femeile care caută un miros rafinat și elegant. Această aromă de lux este inspirată de lemnul de oud, un ingredient prețios folosit de secole în parfumerie.

Produs recomandat inspirat de Tom Ford Oud Wood

Note de Top

Parfumul începe cu o notă de vârf de trandafir, care adaugă o notă florală delicată și feminină. Această notă este completată de un amestec de lemn de trandafir și cedru, care adaugă o notă lemnosă și caldă.

Note de Mijloc

Notele de mijloc ale parfumului includ lemnul de oud, care este ingredientul central al acestui parfum. Această notă conferă parfumului o aromă balsamică și dulceagă, care este completată de note de vanilie și ambroxan.

Note de Bază

Notele de bază ale parfumului includ lemnul de santal, care adaugă o notă lemnosă și cremoasă, și moscul, care adaugă o notă caldă și senzuală. Aceste note completează perfect parfumul, oferind o aromă sofisticată și rafinată.

În ansamblu, Tom Ford Oud Wood este un parfum elegant și sofisticat, care poate fi purtat în orice ocazie. Acest parfum este potrivit pentru bărbații și femeile care caută o aromă unică și de înaltă calitate.

tom-ford-oud-wood-bottle-box

Ambalajul și Designul

Ambalajul și designul sunt două elemente importante pentru orice produs de lux, iar Tom Ford Oud Wood nu face excepție. Ambalajul acestui parfum este elegant și sofisticat, reflectând perfect stilul și calitatea produsului.

Cutia este realizată din carton de înaltă calitate și are o nuanță maro închis, asemănătoare cu culoarea lemnului de oud. Pe partea din față a cutiei se află numele parfumului, Tom Ford Oud Wood, scrise cu litere aurii, iar pe partea din spate se găsesc informații despre compoziția parfumului.

Flaconul este la fel de impresionant ca și cutia. Este realizat din sticlă transparentă, cu o formă dreptunghiulară, iar capacul este din lemn de culoare neagră, asemănător cu lemnul de oud. Pe fața flaconului se află numele parfumului și numele brandului, scrise tot cu litere aurii.

În general, ambalajul și designul Tom Ford Oud Wood sunt de o calitate înaltă și reflectă perfect luxul și eleganța acestui parfum.

Longevitate și Siaj

Tom Ford Oud Wood este un parfum de lux care oferă o longevitate și siaj excelent. Acestea sunt două caracteristici importante ale unui parfum care determină cât timp rămâne acesta pe piele și cât de mult mirosul se răspândește în jur.

Longevitatea se referă la cât timp va dura mirosul pe piele după aplicare. În cazul lui Tom Ford Oud Wood, acesta poate dura până la 8 ore sau mai mult, în funcție de tipul de piele și de cantitatea de parfum aplicată. Acest lucru face ca acest parfum să fie potrivit pentru o varietate de ocazii, de la întâlniri de afaceri la evenimente sociale.

Siajul, pe de altă parte, se referă la cât de mult mirosul se răspândește în jurul purtătorului. Tom Ford Oud Wood are un siaj moderat, ceea ce înseamnă că mirosul poate fi detectat în jurul purtătorului timp de câteva ore după aplicare. Acesta este un aspect important pentru cei care doresc să lase o impresie puternică și memorabilă.

În general, Tom Ford Oud Wood este un parfum de lux cu o longevitate și un siaj excelent, care poate fi purtat într-o varietate de ocazii.

Când să Porti Tom Ford Oud Wood

Tom Ford Oud Wood este un parfum luxos, cu o aromă puternică și persistentă. Este potrivit pentru bărbații și femeile care doresc să își exprime personalitatea puternică și să iasă în evidență.

Acest parfum poate fi purtat în diferite ocazii, dar este mai potrivit pentru evenimente de seară sau întâlniri importante. Este un parfum sofisticat și elegant, care poate fi purtat cu încredere în orice moment al zilei.

Tom Ford Oud Wood este potrivit pentru persoanele care apreciază notele lemnoase și orientale. Este un parfum puternic, cu o aromă persistentă, care poate fi purtat în timpul iernii sau în serile răcoroase de toamnă.

Acest parfum poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei. Este un parfum unisex, care poate fi purtat în orice context social. Este potrivit pentru persoanele care doresc să iasă în evidență prin eleganță și rafinament.

Produs recomandat inspirat de Tom Ford Oud Wood

În concluzie, Tom Ford Oud Wood este un parfum luxos, cu o aromă puternică și persistentă, potrivit pentru bărbații și femeile care doresc să își exprime personalitatea puternică și să iasă în evidență.

tom-ford-oud-wood-bottle-3

Concluzie

Parfumul Tom Ford Oud Wood este o alegere excelentă pentru cei care caută un parfum sofisticat și misterios. Acest parfum are un miros puternic și persistent, cu note lemnoase și orientale, care îl fac să fie potrivit pentru ocazii speciale sau pentru a-ți accentua personalitatea.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent la cantitatea pe care o aplici, deoarece parfumul poate fi copleșitor dacă este aplicat în exces. În plus, prețul ridicat poate fi un dezavantaj pentru unii consumatori.

În general, Tom Ford Oud Wood este un parfum de calitate superioară, care poate fi o alegere excelentă pentru cei care caută un parfum sofisticat și elegant.

Produs recomandat inspirat de Tom Ford Lost Cherry

Întrebări frecvente

De ce este atât de scump lemnul de oud?

Lemnul de oud este un ingredient rar și prețios, obținut din interiorul unui arbore care crește în regiunile din Orientul Mijlociu și Asia de Sud. Procesul de extracție este dificil și necesită o muncă manuală intensă, ceea ce face ca prețul să fie ridicat.

Cum miroase lemnul de oud?

Lemnul de oud are un miros puternic, lemnos și balsamic, cu note de fum și condimente. Aroma sa este complexă și persistentă, iar parfumierii îl folosesc adesea pentru a adăuga profunzime și caracteristicile exotice în compozițiile lor.

Ce parfumuri Tom Ford au note de lemn?

Tom Ford este cunoscut pentru utilizarea notelor de lemn în parfumurile sale de lux. Printre cele mai populare parfumuri cu note de lemn se numără Tom Ford Oud Wood, Tom Ford Noir, Tom Ford Grey Vetiver și Tom Ford Tuscan Leather.

Ce parfumuri sunt similare cu cele de la Tom Ford pentru bărbați?

Există multe parfumuri de lux pentru bărbați care au arome similare cu cele de la Tom Ford. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ parfumurile de la Creed, Amouage și Montblanc.

Care este diferența dintre Tom Ford Oud Wood și Tom Ford Oud Wood Intense?

Tom Ford Oud Wood Intense este o versiune mai puternică și mai concentrată a parfumului Oud Wood original. Acesta are o aromă mai intensă și mai persistentă, cu note mai puternice de oud și alte ingrediente.

Unde pot găsi parfumul Tom Ford Oud Wood Obsentum?

Parfumul Tom Ford Oud Wood Obsentum este disponibil în magazinele specializate de parfumuri și în magazinele online care vând produse de lux.

Produs recomandat inspirat de Armani Aqua di Gio


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *