General, Parfumuri pentru barbati, Parfumuri pentru femei

Top 20 Arome Create De Nathalie Lorson

Top 20 arome create de Nathalie Lorson

Nathalie Lorson, un Parfumier Maestru de renume, a modelat în mod semnificativ universul parfumurilor. În Grasse, Franța, cunoscută drept leagănul parfumeriei, a început povestea de dragoste dintre Nathalie și lumea miresmelor. Copilăriei i-a fost marcată de vizitele repetate alături de tatăl ei la venerabila casă de parfumuri Roure. În ciuda prezenței reduse a femeilor în această industrie la acea vreme, Nathalie a ales să urmeze chemarea pasiunii ei și s-a înscris la prestigioasa școală de parfumerie Roure Bertrand Dupont.

Deci, Top 20 arome create de Nathalie Lorson sunt:

1. Remember Me de Dior

Remember Me de DiorRemember Me, creat de Dior, este un parfum destinat doamnelor, cu o notă distinctivă Floral Verde. Acesta a fost introdus pe piață în anul 2000, avându-l ca arhitect pe Nathalie Lorson. Parfumul se deschide cu note subtile de zambila, yuzu și bergamotă. Inima sa florală cuprinde note de mijloc de lacrămioară, liliac, mimoza, violetă și iasomie. Aroma profundă și persistentă este asigurată de notele de bază de stanjenel, cedru și lemn de santal.

Produs recomandat inspirat de Alien Mugler

2. D&G Feminine de Dolce&Gabbana

D&G Feminine de Dolce&GabbanaD&G Feminine, de la Dolce&Gabbana, este un parfum pentru femei cu note Floral Lemnos Mosc. Lansat în 1999, acest parfum este rezultatul colaborării dintre Nathalie Lorson și Max Gavarry. Începe cu o explozie de note de vârf de mimoza, nufăr, ciclamă și mandarină. Notele de mijloc dau o inimă florală parfumului, compusă din crin, wisteria, heliotrop, ylang-ylang și iasomie. Încheierea este asigurată de notele de bază calde de mosc, cashmeran, lemn de santal și vanilie, care îi conferă o lărgime și adâncime semnificative.

Produs recomandat inspirat de Baccarat Rouge 540

3. K by Dolce & Gabbana de Dolce&Gabbana

K by Dolce & Gabbana de Dolce&GabbanaK by Dolce & Gabbana, de la Dolce&Gabbana, este un parfum pentru bărbați cu note Lemnos Aromatice. Debutând în 2019, acest parfum este opera a două maeștri parfumieri, Daphné Bugey și Nathalie Lorson. Deschiderea sa vibrantă este marcată de notele de vârf de boabe de ienupăr, citrice, portocală sângeriu și lămâie siciliană. Inima parfumului este alcătuită din notele de mijloc de pimento, lavandă, salvie și mușcată, care conferă un caracter aromatic și condimentat. Baza parfumului este ancorată în notele de vetiver, cedru și paciuli, adăugând o notă pământească și lemnoasă persistentă.

Produs recomandat inspirat de Scandal Jean Paul Gaultier

4. Weekend for Women de Burberry

Weekend for Women de BurberryWeekend for Women de la Burberry este un parfum pentru femei cu accente florale. Lansat în 1997, acesta este creația maestrului parfumier Nathalie Lorson. Acest parfum debutează cu note de vârf de mignonette, mandarină și salvie, care îi conferă o deschidere proaspătă și energizantă. Inima sa florală este compusă din note de mijloc de nectarină, zambilă albastră, floare de piersic, măceșe, stanjenel, ciclamă roșie și rădăcină de violete, creând un buchet complex și sofisticat. Nota de încheiere a parfumului este asigurată de notele de bază de mosc, lemn de santal și cedru, care adaugă o notă caldă și pământească la complexitatea florilor.

Produs recomandat inspirat de Le Male

5. Cuir Noir de Giorgio Armani

Cuir Noir de Giorgio ArmaniCuir Noir de Giorgio Armani este un parfum cu note de Pielarie destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Parfumul a fost lansat în 2011 și este creația maestrului parfumier Nathalie Lorson. Acest parfum face parte din colecția Armani Privé, o serie de parfumuri de lux care evidențiază expertiza și rafinamentul mărcii Giorgio Armani. Numele Cuir Noir (Piele Neagră) reflectă bogăția și intensitatea mirodeniilor și lemnului, imitând senzualitatea pielii negre. Cuir Noir deschide cu note exotice și piperate, captivând simțurile și stârnind curiozitatea. Inima parfumului este dominată de notele de piele, care îi conferă un caracter profund și enigmatic. Notele de bază prezintă un amestec de lemn, rezultând într-o senzație de căldură și confort. Cuir Noir este un parfum care emană eleganță și sofisticare, fiind perfect pentru cineva cu gusturi rafinate și pentru ocazii speciale. Este un parfum cu personalitate puternică, asemeni celor care îl poartă.

Produs recomandat inspirat de Dior Sauvage

6. Terra di Gioia de Giorgio Armani

Terra di Gioia de Giorgio ArmaniTerra di Gioia, oferit de Giorgio Armani, este un parfum pentru doamne, cu un profil aromatic Ambra Floral. Acest parfum a debutat în 2021, fiind rezultatul colaborării dintre parfumierii Fabrice Pellegrin, Nathalie Lorson și Honorine Blanc. Aroma sa se deschide cu note proaspete de pară, mandarină și bergamotă. Continuă cu o inimă florală și delicată, exprimată prin notele de mijloc de floare de migdal și iasomie. Aroma sa se adâncește și se fixează pe piele cu notele de bază de lemn ambrat și mosc, creând un final misterios și seducător.

Produs recomandat inspirat de Creed Aventus

7. Gentleman Eau de Parfum de Givenchy

Gentleman Eau de Parfum de GivenchyGentleman Eau de Parfum de la Givenchy este un parfum pentru bărbați cu accente Lemnoase Aromatice. Acest parfum a fost introdus pe piață în 2018, sub mâinile experte ale parfumierilor Olivier Cresp și Nathalie Lorson. El începe cu note de vârf de piper negru, lavandă și bergamotă, care oferă o intrare proaspătă și energică. Inima parfumului se dezvăluie cu note de mijloc de iris, cuișoare și scorțișoară, adăugând un ton condimentat și misterios. Profunditatea și longevitatea parfumului sunt garantate de notele de bază de coajă de vanilie neagră, balsam de Tolu, boabe de tonka, rășină de benzoic și paciuli, oferind o concluzie sofisticată și caldă.

Produs recomandat inspirat de Versace Eros

8. Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée de Givenchy

Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée de GivenchyGentleman Eau de Parfum Reserve Privée de la Givenchy este un parfum pentru bărbați cu esențe Ambra Vanilate. Parfumul este o adăugire recentă, lansat în 2022, și este creația maestrilor parfumieri Nathalie Lorson și Olivier Cresp. Parfumul se deschide cu o notă de vârf de bergamotă, care îi conferă o deschidere revigorantă și citrică. În centrul său, parfumul dezvăluie note de mijloc de stanjenel și castan, care adaugă o textură florală și lejeră dulce. Adânc în inima sa, Gentleman Eau de Parfum Reserve Privée se încheie cu note de bază de whisky, note lemnoase și ambra, care adaugă o dimensiune caldă, profundă și sofisticată. Acest parfum oferă o experiență olfactivă complexă, ideală pentru bărbații rafinați.

Produs recomandat inspirat de Invictus

9. Fusion d’Issey de Issey Miyake

Fusion d'Issey de Issey MiyakeFusion d’Issey de la Issey Miyake este un parfum pentru bărbați cu tonuri Aromatice Fougere. Acest parfum a fost lansat în 2020, fiind creația parfumierului Nathalie Lorson. Parfumul își începe experiența olfactivă cu note de vârf de lapte de cocos, nectar de smochine și lămâie, oferind o deschidere exotică și proaspătă. Notele de mijloc, care constau în lemn de santal, rozmarin, mușcată și cardamom, aduc un element condimentat și lemnoas, adăugând o stratură de complexitate. Fusion d’Issey se încheie cu note de bază de ambroxan, note lemnoase și paciuli, creând un final cald, bogat și captivant. Acest parfum este o alegere excelentă pentru bărbații care caută un parfum cu o profunditate sofisticată.

Produs recomandat inspirat de Paco Rabanne 1 Million

10. Jimmy Choo Fever de la Jimmy Choo

Jimmy Choo Fever de la Jimmy ChooJimmy Choo Fever de la Jimmy Choo este un parfum Oriental Vanilat pentru doamne. Acest parfum a fost lansat în 2018, rezultatul talentului parfumierului Nathalie Lorson. Parfumul debutează cu note de vârf exotice și dulci de litchi și grapefruit, care se deschid pentru a dezvălui inima florală și fructată, formată din note de mijloc de heliotrop și orhidee vanilată. La baza parfumului, notele de tonka, benjoin și lemn de santal creează un final cald, confortabil și senzual. Jimmy Choo Fever este un parfum plin de caracter, oferind o abordare modernă și misterioasă a esențelor orientale și vanilate, ideal pentru femeile care își exprimă încrederea și senzualitatea prin parfumul pe care îl poartă.

Produs recomandat cu aceleasi Familii Olfactive ca si Allure Homme Sport

11. Jimmy Choo Man Blue de la Jimmy Choo

Jimmy Choo Man Blue de la Jimmy ChooJimmy Choo Man Blue de la Jimmy Choo este un parfum Lemnos Aromatic pentru bărbați. Acest parfum a fost lansat în 2018, având-o ca creatoare pe experta parfumieră Nathalie Lorson. Deschiderea parfumului se caracterizează prin notele proaspete și înțepătoare de salvia sclarea, bergamotă și lavandă. Aroma se dezvoltă într-o inimă plină de caracter, unde notele de mijloc de piele, cipru și boabe de tonka aduc un accent cald și masculin. La baza parfumului, notele de lemn de santal, vanilie și lemn de abanos oferă o amprentă profundă și seducătoare. Jimmy Choo Man Blue este un parfum destinat bărbatului modern, dinamic și încrezător în propriul stil, care apreciază un amestec sofisticat de note lemnoase și aromatice.

Produs recomandat inspirat de D&G Light Blue

12. Encre Noire À L’Extrême de la Lalique

Encre Noire À L'Extrême de la LaliqueEncre Noire À L’Extrême de la Lalique este un parfum Lemnos Chypre pentru bărbați. Acest parfum profund și misterios a fost lansat în 2015, cu talentata Nathalie Lorson ca parfumier creatoare. În deschidere, parfumul ne fascinează cu note de vârf de bergamotă, chiparos și tămâie, creând un amestec curajos și revigorant. În inima sa, notele de mijloc de vetiver, pădure de Haiti și patchouli adaugă o textură lemnoasă și pământească, oferind adâncime și complexitate. În final, parfumul se încheie cu note de bază de benzoic, lemn de santal și mosc, conferind un final cald și senzual. Encre Noire À L’Extrême este parfumul perfect pentru bărbatul care apreciază parfumurile intense, bogate și sofisticate, în care elementele lemnoase și chypre sunt prezentate într-o manieră modernă și elegantă.

Produs recomandat inspirat de Armani Si

13. Moschino Forever de la Moschino

Moschino-ForeverMoschino Forever de la Moschino este un parfum Oriental Lemnos destinat bărbaților. Lansat în 2011, acest parfum a fost creat de către parfumierul Nathalie Lorson. Deschiderea parfumului este definită de notele de vârf proaspete și citrice de bergamotă, kumquat și anason stelat, care conduc către un inima cu arome picante și aromatice de salvie, mușcată și tonka. La baza parfumului se află notele lemnoase și senzuale de mosc, vetiver și santal, care conferă o amprentă persistentă și masculină. Moschino Forever este un parfum elegant și sofisticat, perfect pentru bărbatul modern care apreciază un parfum care îmbină notele citrice, lemnoase și orientale într-o formulă unică și captivantă.

Produs recomandat inspirat de J’adore

14. Nina Le Parfum de la Nina Ricci

Nina Le Parfum de la Nina RicciNina Le Parfum de la Nina Ricci este un parfum Floral Fructat pentru doamne. Acesta a fost lansat în 2021 și este rezultatul colaborării parfumierilor Olivier Cresp și Nathalie Lorson. Parfumul se deschide cu note de vârf de lămâie și neroli, care dezvăluie o inimă plină de senzualitate cu note de mijloc de iasomie și gardenie. În final, notele de bază de vanilie și cedru oferă un final cald și confortabil. Nina Le Parfum este o interpretare mai intensă și mai voluptuoasă a parfumului original Nina, care îmbină frumusețea notelor florale și fructate cu accente orientale și lemnoase, oferind un parfum perfect pentru femeia modernă, elegantă și încrezătoare în propriul stil.

Produs recomandat inspirat de L’interdit

15. Paul Smith Women de la Paul Smith

Paul Smith Women de la Paul SmithPaul Smith Women de la Paul Smith este un parfum Floral pentru doamne. Acest parfum a fost lansat în anul 2000 și este creația parfumierului Nathalie Lorson. Parfumul se deschide cu note de vârf revigorante de bergamotă, mandarină, frezie și coacăză neagră. Inima parfumului este plină de florale bogate cu note de mijloc de heliotrop, lacrimioare și frunze verzi. Parfumul se încheie cu note de bază calde și senzuale de vanilie, tonka, mesteacăn și ambra. Paul Smith Women este un parfum clasic, elegant și feminin care reflectă spiritul liber și stilul distinct al brandului Paul Smith. Este potrivit pentru o femeie care apreciază un parfum cu o amprentă florală distinctă, într-o combinație rafinată cu accente fructate și lemnoase.

Produs recomandat inspirat de La Vie est Belle

16. Pierre Cardin Pour Homme L’Intense de la Pierre Cardin

Pierre Cardin Pour Homme L'Intense de la Pierre CardinPierre Cardin Pour Homme L’Intense de la Pierre Cardin este un parfum Lemnos Aromatic destinat bărbaților. Acest parfum a fost lansat în 2014 și este creația parfumierului Nathalie Lorson. Parfumul se deschide cu note de vârf efervescente de bergamotă, lavandă și cardamom, care se combină cu notele de mijloc pline de viață de mere verzi și mere roșii. La bază, parfumul se încheie cu note calde de vetiver, cedru și mosc, care oferă o senzualitate îmbietoare. Pierre Cardin Pour Homme L’Intense este un parfum masculin, care exprimă putere și eleganță, potrivit pentru bărbatul modern care caută un parfum cu o prezență fermă și seducătoare. Este un parfum intens și captivant, care se remarca printr-o abordare sofisticată a genului lemno-aromatic.

Produs recomandat inspirat de Lady Million

17. Just Cavalli de la Roberto Cavalli

Just Cavalli de la Roberto CavalliJust Cavalli de la Roberto Cavalli este un parfum Floral pentru doamne. Acest parfum a fost lansat în anul 2013 și a fost creat de parfumierii Nathalie Lorson și Fabrice Pellegrin. Parfumul se deschide cu o notă de vârf proaspătă și picantă de neroli, care duce la o inimă florală și ușor exotică cu note de tahitian tiare. Parfumul se încheie cu o notă de bază caldă și lemnoasă de palisandr. Just Cavalli este un parfum tineresc, vibrant și seducător, perfect pentru femeia care își exprimă personalitatea liberă și îndrăzneață printr-un parfum care reflectă spiritul sălbatic al brandului Roberto Cavalli. Fiind un parfum floral cu o inimă tropicală, Just Cavalli este potrivit pentru zilele de primăvară și vară, oferind un miros proaspăt și în același timp captivant.

Produs recomandat inspirat de Alien Mugler

18. Black Opium de la Yves Saint Laurent

Black Opium de la Yves Saint LaurentBlack Opium de la Yves Saint Laurent este un parfum Oriental Vanilla pentru doamne. Acest parfum a fost lansat în 2014 și este creația unui grup de parfumieri de seamă, inclusiv Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp și Honorine Blanc. Parfumul începe cu note de vârf efervescente și energizante de piper roz, portocală și pere. În inima parfumului, notele de mijloc de cafea și iasomie creează o combinație seducătoare și irezistibilă. Baza parfumului conține note calde și sensuale de vanilie, patchouli și cedru. Black Opium este un parfum vibrant și plin de energie, potrivit pentru femeia modernă și încrezătoare. Este un parfum care combina latura întunecată și misterioasă a opiumului cu o dulceață de vanilie, rezultând un parfum captivant și provocator, perfect pentru ocaziile speciale sau serile de ieșire.

Produs recomandat inspirat de Black Opium

19. This is Him de Zadig & Voltaire

This is Him Zadig & Voltaire de barbatiThis is Him de Zadig & Voltaire este un parfum masculin creat de Nathalie Lorson, care captează esența masculinității și senzualității. Lansat în 2016, acest parfum se deschide cu note proaspete de grapefruit, conferind o energie și vitalitate instantanee. Aceste note sunt completate de accentele condimentate ale piperului negru, adăugând un aer îndrăzneț și încântător. În inima sa, vanilia se îmbină cu acordurile de incens, creând o combinație seducătoare și misterioasă. Baza parfumului, cu note lemnoase, în special lemnul de santal, aduce o notă caldă și atrăgătoare care completează armonios întreaga compoziție. This is Him este un parfum ce emană încredere și stil, potrivit bărbaților care doresc să-și exprime personalitatea puternică și care apreciază un parfum distinctiv și memorabil. Cu o persistență remarcabilă, această aromă combină condimentele, vanilia și notele lemnoase, lăsând o impresie de neuitat.

Produs recomandat inspirat de Baccarat Rouge 540

20. Éclat de Rose de la Versace

Éclat de Rose VersaceÉclat de Rose de la Versace, creat de Nathalie Lorson, este un parfum floral rafinat care emană o eleganță subtilă și o feminitate învăluitoare. Notele de vârf proaspete și vibrante de bergamotă și fructe citrice încep o călătorie olfactivă captivantă. În inima parfumului, trandafirul și frezia se îmbină într-un buchet floral romantic și delicat. Baza parfumului, cu note calde de lemn de cedru și mosc, completează compoziția cu o notă senzuală și rafinată. Éclat de Rose este o alegere versatilă pentru orice ocazie, adăugând o notă de rafinament și subtilitate oricărei ținute. Este un parfum subtil și sofisticat, care celebrează frumusețea naturală a femeilor și emană un farmec irezistibil.

Produs recomandat inspirat de Scandal Jean Paul Gaultier

Concluzie

Nathalie Lorson se distinge ca un veritabil virtuoz în domeniul parfumeriei, cu o abilitate remarcabilă de a compune parfumuri distinctive și de neuitat. Dăruirea ei pentru arta parfumeriei, entuziasmul pentru cercetare și umilința o transformă într-o sursă de inspirație pentru parfumierii tineri și ambițioși din întreaga lume.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *