General

TOP 5 idei de cadouri pentru EA de Ziua Îndrăgostiților

idei de cadouri pentru EA
  1. Flori de săpun

Alternativa ideală la florile adevărate – arată exact ca trandafirii, miros ca trandafirii, dar sunt fără spini și nu se ofilesc. Florile de săpun sunt de lungă durată și vor face un mare accent decorativ în casa iubitei tale.

  1. Parfum – un cadou de personalitate

Dacă dăruiești un parfum, acel flacon ar trebui să exprime toată intensitatea dragostei pe care i-o porți. Îți propunem să optezi pentru una dintre aceste arome pline de pasiune și senzualitate, în funcție de preferințele ei:

Se deschide cu note elegante de iasomie, ca mai apoi să culmineze cu tonuri rafinate de ambră, care domină inima parfumului.

Un parfum de dame palpitant, care combină notele picante de piper și cele citrice de lămâie.

Va cuceri orice femeie cu notele plăcute de miere în contrast cu citricele și paciuli. 

  1. Cană termos personalizată

          În zilele friguroase, o cană termos personalizată cu numele ei cu siguranță o va încânta. Îmbini utilul cu plăcutul și lași, totodată, o amprentă memorabilă în colecția ei de cadouri.

  1. Certificat cadou

Este opțiunea perfectă dacă nu ești convins ce anume își dorește la momentul dat. Oferă-i libertatea de a-și alege ceva după propriile sale preferințe. 

  1. Un abonament la SPA

Rutina zilnică se poate transforma într-o stare permanentă de oboseală. Partenera ta va avea parte nu doar de o senzație fizică de relaxare, dar și de o doză de echilibru sufletesc, ceea ce nu e mai puțin important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *