Parfumuri pentru femei

Carmina – Ultimul Parfum al lui Creed: O Celebrare a Stilului

Creed Carmina Parfum

Prezentarea Parfumului Exclusivist: Carmina Creed

Noul parfum Carmina eau de parfum se inspiră din istoria plină de stil a Casei Creed, cu o combinație senzuală de lemn, chihlimbar și flori, inspirată de schițele originale haute couture ale lui Henry Creed. Fără rețineri feminine, este un imn adus exprimării de sine și încrederii feminine.

Lumea modei și cea a parfumurilor au multe în comun, prin celebrarea comună a feminității, abundența de creativitate și scopul lor final de a permite unei femei să se exprime complet prin ceea ce alege să poarte.

Aceste similitudini sunt inspirația din spatele Carmina eau de parfum, cel mai recent parfum feminin de la Casa Creed, care inițial a început ca o afacere de croitorie în Mayfair, Londra, înainte de a-și construi o reputație pentru crearea de parfumuri artizanale, fiecare amestecat din cele mai fine ingrediente parfumate pe care lumea le poate oferi.

Ca o scrisoare de dragoste către senzualitatea feminină, Carmina a fost creată după descoperirea schițelor originale de modă ale lui Henry Creed, care ilustrează stilurile cele mai recente și cele mai căutate look-uri haute couture ale vremii sale.

Create în 1904 și descoperite mai târziu la casa Creed de pe Ave Pierre 1er de Serbie din Paris, schițele sunt o viziune asupra materialelor somptuoase și a croielii deosebite, perfect evidențiate de pozele grațioase ale modelelor și încrederea lor feminină innascută. Această carismă și stil formează baza atractivității Carmina, cu amestecul său de note alese special pentru senzualitatea și feminitatea lor.

Parfum Carmina Creed Sticla 75 ml

Produs recomandat inspirat de Creed Aventus

Notele Olfactive ale Parfumului Carmina Creed

Note de Vârf: Cireșe Negre, Șofran, Piper Roz

Note de Mijloc: Roză de Mai, Violetă, Lemn de Cașmir, Bujor

Note de Bază: Tămâie, Mir, Chihlimbar, Mosc

Ingrediente: Alcool, Parfum, Apă, Alpha, Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Linalool, Limonene, Eugenol, Farnesol, Citral, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Isoeugenol.

Primul parfum lemnos, chihlimbar și floral din impresionantul portofoliu al lui Creed, Carmina începe cu note de vârf seducătoare de cireșe negre și piper roz, alături de căldura subtilă a șofranului.

Inima florală este dominată de irezistibila Roză de Mai, completată de bujor, lemn de cașmir și violete.

Baza, când se dezvăluie, este o compoziție seducătoare de chihlimbar senzual, mosc, tămâie și mir prețios care se așează pe piele.

Modern, energic și sofisticat, lasă o impresie asupra oricui vine în contact cu purtătoarea sa, cu o aromă puternică care întruchipează esența alurii feminine.

Ingridiente Creed Carmina Parfum Femei

Produs recomandat inspirat de Baccarat Rouge 540

Carmina este exemplul perfect al angajamentului lui Creed față de arta Millésime: un termen împrumutat din producția de vin, care se referă la “cel mai bun din recoltă”, datorită utilizării sale experte de uleiuri infuzate concentrate și a celor mai fine ingrediente. La fel ca cele mai excepționale designuri haute couture, este creat pentru a reflecta purtătoarea în cea mai bună lumină, devenind o parte din stilul ei unic.

Chiar și numele parfumului, Carmina, a fost ales pentru a sugera culorile îndrăznețe și decadente asociate de mult timp cu haute couture, în timp ce sticla de culoare zmeurie – disponibilă în două dimensiuni – reflectă acest lucru vizual, într-o evocare strălucitoare și atrăgătoare a legăturii constante a casei cu lumea rafinată a modei de lux.

Ambalaj Creed Carmina Parfum 75 ml Dame

Produs recomandat inspirat de Alien Mugler

Opinia mea: Istoria Casei Creed este fascinantă, iar legătura dintre modă și parfumuri este evidentă în fiecare creație a lor. Carmina nu este doar un parfum, ci o călătorie în timp, care ne aduce aminte de eleganța și rafinamentul epocii lui Henry Creed. Este un tribut adus femeilor puternice și încrezătoare, care știu să se exprime prin stil și esență. Personal, sunt impresionat de modul în care au reușit să îmbine tradiția cu modernitatea, creând un parfum atemporal.

În Concluzie

Carmina, ultima creație a Casei Creed, este mai mult decât un simplu parfum; este o odă adusă feminității, istoriei și artizanatului. Îmbinând cu măiestrie notele olfactive cu inspirația din schițele haute couture ale lui Henry Creed, acest parfum reușește să capteze esența unei ere de eleganță și să o transpună în contemporan. Este un exemplu strălucit al modului în care tradiția și inovația pot coexista, creând opere de artă care să rămână în memoria olfactivă a purtătorilor săi.

Descoperă mai multe despre Carmina eau de parfum pe creedfragrances.co.uk/products/carmina.

Produs recomandat inspirat de L’interdit


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *