Fără categorie

Cele mai bune parfumuri acvatice și marine pentru barbati

parfumuri acvatice

Caracteristica principală a acestor tipuri de parfumuri este că, pe lângă faptul că sunt ușor de purtat și necomplicate, au și note care amintesc de mare. Note sărate sau aldehidice care amintesc de briza răcoritoare a mării sau de peisajele maritime.

Recomandarile noastre sunt:

Invictus Aqua Paco Rabanne

parfumuri acvatice

Această versiune a celebrului “Invictus”, creată în 2016, posedă un acord sărat de briză de mare, precum și o notă de Yuzu, un citric de origine asiatică. Acesta din urmă, în special, îi conferă un acord marin și acid demn de remarcat. Invictus Aqua este cu siguranță unul dintre cele mai populare parfumuri marine atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Un jardin sur la lagune Hermes

parfumuri acvatice

Încă de la nume, “Un jardin sur la lagune” evocă peisaje acvatice și are un spirit proaspăt, curat, acvatic și marin. Combinația de note acvatice cu magnolia este izbitoare; această notă acvatică, în special, pare să pună în valoare fațetele “lemnoase” ale magnoliei, creând un acord de citrice răcoritor. În plus, crinul dă o ușoară notă florală combinației și ajută la atenuarea marginilor ascuțite ale notelor acvatice.

Acest parfum țipă a vară și a zilelor însorite. Dar nu într-un mod lipsit de griji, tineresc și jucăuș. Acesta este un parfum elegant, sofisticat, aristocratic.

Light blue Eau Intense D&G

parfumuri acvatice

Forța acestui parfum bărbătesc de vară constă în simplitatea sa. Light Blue Eau Intense este un parfum acvatic cu note sărate, acorduri de citrice spumoase, ienupăr aromat și acea notă de mosc care îl face să fie cât se poate de senzual.

Combinația tuturor acestor elemente face ca Light Blue Eau Intense să fie unul dintre cele mai populare parfumuri bărbătești din toate timpurile, care se adaptează bine atât ca parfum casual de zi, cât și ca parfum de seară.

Sailing Day Maison Margiela REPLICA

parfumuri acvatice

Sailing Day este un parfum savuros de mare sărată, proaspăt, calm și senin, dar în același timp incredibil de senzual.

Prezența notelor de aldehidat îl fac un parfum spumos, în timp ce notele de ardei iute și piper picant, combinate cu cedru și ambră cenușie, creează o fuziune de neuitat de parfumuri.

Millesime Imperial Creed

parfumuri acvatice

Un amestec unic de citrice spumante, pepene galben, sare de mare și note marine pe un pat de chihlimbar gri. Elegant, fructat și irezistibil. Nu este surprinzător că este unul dintre cele mai bune parfumuri acvatice și marine pentru barbati.

Bulgari Aqua Marine

parfumuri acvatice

Aqua Marine de la Bulgari este unul dintre cele mai bune parfumuri de vară create vreodată. Este foarte ușor, nu este prea puternic și foarte răcoritor.

Emană clasă și puritate și este parfumul ideal pentru ocazii speciale. În plus, este suficient de ușor pentru a fi purtat atât în timpul zilei, cât și seara. Oricine iubește mirosul valurilor mării, gustul sărat sau prospețimea unui pepene galben sau a unui castravete va aprecia acest parfum masculin de la Bulgari.

Nautica Voyage

parfumuri acvatice

Acesta este un parfum cu adevărat excepțional, mai ales dacă ținem cont de prețul său economic.

Nautica Voyage este un parfum proaspăt, curat, masculin și de lungă durată. Absolut perfect și răcoritor pentru o zi fierbinte de vară. Cu nuanțele sale de pepene verde, citrice și măr, cu siguranță nu trece neobservat. În ciuda faptului că este un parfum proaspăt, Nautica Voyage este în același timp foarte concentrat, motiv pentru care se recomandă întotdeauna să nu îl folosiți în exces, altfel s-ar putea să suferiți efectul opus celui dorit.

Acqua di Gio Profumo

parfumuri acvatice

Aceasta este o capodoperă. Minune pură într-o sticlă. Sofisticat, acvatic, erbaceu și lemnos, are ADN-ul originalului Acqua di Gio, dar este mai matur, mai fumos și mai durabil prin nota de tămâie.

Versatil și perfect pentru orice sezon și ocazie. Un must-have în colecția oricărui bărbat.

Bleu de Chanel

parfumuri acvatice

Bleu de Chanel este proaspăt, versatil și se adresează în special femeilor. Nu este o coincidență faptul că este unul dintre cele mai complimentate parfumuri pentru bărbați. Poate că nu are ingredientele de calitate ale unui parfum de nișă, cum ar fi Creed, Montale sau Amouage, dar nu trece neobservat. Dimpotrivă. Femeile sunt literalmente înnebunite după el, și nu fără motiv. Nu este o coincidență faptul că este unul dintre cele mai bune parfumuri acvatice și marine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *