Istorie

Cele mai bune parfumuri frantuzesti din toate timpurile

parfumuri frantuzesti

Parfumul este un mod de viață în Franța. Acesta definește spiritul femeilor franceze, care nu pleacă niciodată de acasă fără să se parfumeze cu parfumurile lor preferate.

Tocmai de aceea, este de înțeles că parfumurile franceze sunt realizate cu grijă până la cel mai mic detaliu, motiv pentru care multe dintre cele mai iubite și mai populare parfumuri din toate timpurile au fost create în Franța.

Parfumurile franțuzești sunt într-adevăr sofisticate și seducătoare, capabile să creeze un echilibru delicat între o aromă simplă și alta pe care nu o vom uita niciodată. Atât de mult încât francezii sunt niște parfumieri iscusiți și nimeni nu poate contesta acest lucru.

Iată, în opinia noastră, cele mai bune parfumuri franțuzești din toate timpurile. Nu fiți surprinși dacă în lista de mai jos veți găsi unele dintre cele mai populare mărci de parfumuri franțuzești, dar și câteva mărci de nișă pe care, dacă nu le-ați încercat încă, cu siguranță ar trebui să o faceți.

Yves Saint Laurent Black Opium

parfumuri frantuzesti

Parfumul Black Opium are o aromă intensă și seducătoare, conferită de notele de cafea neagră, și este în același timp feminină și elegantă, datorită dulceaței vaniliei și a florilor albe.

Chanel Sycomore

parfumuri frantuzesti

Creat pentru prima dată de Gabrielle Chanel în 1930, acest parfum lemnos, ușor condimentat, este perfect pentru temperaturile reci, amintind de călătoriile la schi și de serile petrecute în fața focului din șemineu.

Dior J’adore

parfumuri frantuzesti

J’adore are o aromă extraordinară care traversează barierele timpului, întoarce capetele și îmbată simțurile cu notele sale de trandafir, orhidee africană, prună de Damasc și violetă. Este perfect atât pentru vară, cât și pentru iarnă, este sexy, feminin, dar și romantic.

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita

parfumuri frantuzesti

Acest parfum proaspăt, de vară, cu note de grapefruit suculent, lămâie, floare de portocal și pară, amintește perfect de vacanțele petrecute la malul mării. Cu siguranță, acesta este unul dintre cele mai bune parfumuri franțuzești din lume.

Alien Thierry Mugler

parfumuri frantuzesti

Alien de Thierry Mugler este cald, încrezător și sexy. Este un parfum foarte persistent, cu o intensitate aproape imposibil de găsit în alte parfumuri.

Guerlain Mon Guerlain

parfumuri frantuzesti

Un parfum feminin, floral, cu note puternice și încrezătoare, care vă va face să vă simțiți gata să cuceriți lumea.

Annick Goutal Tenue De Soiree

parfumuri frantuzesti

Flaconul este minunat – o bijuterie în sine – iar aroma este divină, cu note de patchouli și iris. Rezervați-l pentru ocazii speciale, atunci când trebuie să vă simțiți elegantă și bine îmbrăcată. Toate parfumurile Annick Goutal sunt fabricate manual în Franța, așa că veți visa că vă plimbați pe malul Senei.

Diptyque Philosykos

parfumuri frantuzesti

Parfumurile Diptyque au arome complet unice, diferite de toate celelalte mărci, iar Philosykos nu face excepție de la regulă. Cu note de smochine coapte și flori, este un parfum proaspăt și sofisticat în același timp.

Chloe Eau de Parfum

parfumuri frantuzesti

Parfumul Chloe este un clasic care ar trebui să se afle pe noptieră fiecărei femei. Are o lejeritate care îl face perfect pentru zi și este atât feminin, cât și elegant.

Yves Saint Laurent Mon Paris

parfumuri frantuzesti

La prima pulverizare, parfumul Mon Paris este dulce și fructat, dar și feminin și floral. Este parfumul perfect pentru întâlnirile romantice, deoarece este seducător și captivant, dar și sofisticat și elegant.

Frederic Malle Portrait of a Lady

parfumuri frantuzesti

Parfumul elegant și magnetic Portrait of a Lady a fost creat de mâinile și mai ales de nasul abil al unuia dintre cei mai talentați parfumieri din toate timpurile, Dominique Ropion. Pulverizează-l și vei vedea că vei fi mereu întrebată ce parfum porți. Portrait of a Lady reprezintă o versiune modernă, unică și sofisticată a clasicului parfum oriental pe bază de trandafiri.

Guerlain Shalimar

parfumuri frantuzesti

Acesta este un parfum clasic, un simbol al eleganței sofisticate. Este oriental, dar diafan, datorită notelor puternice de vanilie, temperate de citrice și piele.

Chanel Coco Mademoiselle

parfumuri frantuzesti

Proaspăt, feminin și intens, este unul dintre acele parfumuri care miroase scump. Unul dintre cele mai bune parfumuri franțuzești disponibile pe piață.

Robert Piguet Fracas

parfumuri frantuzesti

Fracas este unul dintre cele mai frumoase parfumuri create vreodată! Acesta este motivul pentru care multe celebrități – inclusiv Brigitte Bardot și Madonna – l-au adorat de-a lungul timpului. Are note de tuberoză și flori albe (iasomie și gardenie), dar și arome de citrice (mandarine și bergamotă). O încântare!

Lancome La vie est Belle

parfumuri frantuzesti

La vie est belle este unul dintre cele mai faimoase și captivante parfumuri din lume. Aroma sa dulce, care persistă pe tot parcursul zilei, vă va aduce multe complimente de fiecare dată când îl veți purta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *