Parfumuri pentru femei

Parfum Gabrielle By Chanel – Recenzie

Parfum Gabrielle By Chanel: Recenzie

Chanel este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume pentru crearea de parfumuri iconice, precum și pentru lansarea de noi creații o dată sau mai mult la fiecare deceniu.

Gabrielle By Chanel

Note de vârf

Mandarină, grapefruit, coacăze negre

Note de mijloc

Tuberoză, pară, ylang ylang, piper roz, iasomie, crin de vale, floare de portocal

Note de bază

Iris, lemn de santal, mosc, cașmiran

Parfum Chanel încorporează personalitatea lui Gabrielle, ca femeie, și a lui Coco, ca designer. A fost o femeie liberă, mereu dornică să-și păstreze independența – ceea ce nu era puțin lucru, deoarece puține femei și-o puteau permite la acea vreme. De asemenea, avea obiceiul de a spune:

“Am ales persoana care am vrut să fiu și sunt”

Gabrielle, o femeie care refuză să se dea bătută și să-și accepte soarta. O persoană curajoasă, care alege să meargă împotriva tendinței și să fie diferită. O creatură aflată într-o perpetuă căutare de auto-realizare și independență. Gabrielle, ambițioasă, invită orice femeie să îi calce pe urme, atât astăzi, cât și mâine. Parfumul Gabrielle este o odă adusă femeii, al cărei cuvânt cheie este “rebeliune”. Aroma sa este abstract florală, însorită și luminoasă, cu acorduri de flori albe, date de Grasse Tuberose, iasomie, Ylang Ylang și flori de portocal.

Această compoziție florală bogată este calmată de notele citrice de mandarină și grapefruit, precum și de coacăze negre, lăsând în final note discrete de mosc și lemn de santal.

Designul și ambalajul acestui parfum Chanel au fost create de Sylvie Legastelois, care a dorit să creeze un flacon inovator pentru un parfum mai mult decât special. Rezultatul a fost pe măsură: sticla cu care a fost creat flaconul nu a fost niciodată atât de subțire și de fină, permițând parfumului să radieze de frumusețe. Deși, de foarte multe ori, conceptul de lux este asociat cu sticla opulentă, Chanel a decis să ia o cale alternativă, așa cum a făcut întotdeauna “femeia” Gabrielle.

Produs recomandat inspirat de Versace Eros

încredere în sine și mereu în căutarea propriei identități. Gabrielle de Chanel este o creație olfactivă excepțională, care combină note florale bogate cu acorduri citrice și de bază senzuale, pentru a crea o aromă luminoasă și însorită, perfectă pentru femeia modernă și curajoasă. Designul inovator și minimalist al flaconului subliniază filozofia brandului Chanel, care urmărește să ofere lux și eleganță într-o manieră sofisticată și discretă. În concluzie, Gabrielle de Chanel este un parfum iconic care invită femeile să se aventureze pe calea independenței și să-și celebreze spiritul liber și indomptabil.

Dacă aveți gânduri, idei sau întrebări referitoare la acest articol, vă rugăm să lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos. Apreciem opinia cititorilor noștri și suntem nerăbdători să aflăm despre experiențele voastre cu parfumurile propuse. Haideți să dezvoltăm împreună o comunitate cunoscătoare și educată, învățând unii de la alții.

Produs recomandat inspirat de Baccarat Rouge 540

Citeste și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *