Parfumuri pentru femei

Totul Despre R.E.M.: Noul Parfumul Seducător a lui Ariana Grande (Ariana Grande REM)

R.E.M. Ariana Grande REM

Totul despre R.E.M (Ariana Grande REM), noul parfum al celebrității Ariana Grande: O explorare detaliată a aromei dulci și visătoare care a cucerit inimile fanilor și ale recenzorilor de parfumuri

Ariana Grande este una dintre acele celebrități care se distinge printr-un sunet, o imagine, un stil și o aură iconică. Ea este recunoscută chiar și de cei mai detașați de cultura pop. Ariana se situează aproape de vârful listei de celebrități pe care oamenii și-ar dori să le imite apariția.

Astfel, nu este o surpriză că Ariana Grande a lansat un nou parfum pentru a-și ajuta fanii să îi imite aspectul iconic (și esența)! Artista multi-platinată, câștigătoare a premiului Grammy, și-a lăsat anterior amprenta în industria parfumurilor, iar noul ei parfum R.E.M. nu va fi decât un alt succes.

Introducere despre REM Ariana Grande

Într-o lume unde aroma poate capta esența personalității, Ariana Grande aduce la viață parfumul R.E.M., un amestec matur și captivant care reflectă farmecul ei înegalabil. Devenind rapid un favorit al fanilor și al recenzorilor de parfumuri deopotrivă, acesta este un produs care nu doar că își propune să ne atragă, ci să ne rămână în memorie.

Creat de o artistă care nu doar că a cucerit lumea muzicii, ci și pe cea a frumuseții, R.E.M. este un parfum care se înscrie în linia exclusivistă a Arianăi Grande. Cu un nume inspirat de unul dintre hiturile sale, parfumul R.E.M. este o îmbinare dulce și visătoare, care amintește de piesa ce-i dă numele, cu note de vanilie orientală, caramel sărat, bezea dulce și smochină zemoasă.

Fie că ești un fan înfocat al Arianăi Grande, în căutarea perfectei note de parfum care să-ți însoțească zilele, sau pur și simplu ești un cunoscător de parfumuri interesat de noile tendințe, Ariana Grande REM (R.E.M.) este o adăugire interesantă și memorabilă în colecția ta de arome. Cu note de mijloc florale, un ambalaj hipnotizant și o personalitate distinctă, R.E.M. este o invitație la un vis dulce, aducând la viață promisiunea unei arome ce încântă și seduce.

Parfum Ariana Grande REM

Cine produce parfumul Ariana Grande REM?

Parfumul a fost lansat în 2020, cu un an înainte de debutul liniei sale de machiaj r.e.m. beauty. Ariana a intrat pentru prima dată în industria frumuseții când a lansat parfumul “Ari” în septembrie 2015.

Fiecare lansare de parfum de atunci a fost un succes! Așadar, judecând după istoricul ei, fanii nu ar trebui să se îngrijoreze înainte de a achiziționa o sticlă de r.e.m. Acesta este al șaselea parfum din colecția ei.

Notele Ariana Grande REM

Dacă ești în căutarea unui parfum dulce și ușor, r.e.m. este parfumul pentru tine. Mirosul este un amestec de dulceață, praf de lavandă, fructe și caramel.

Deține indicii de sărat, aromatic și floral. Are un miros mai “matur”, dar nu te lăsa descurajat de asta! Vanilia orientală te va face să atragi toate privirile.

Așadar, să analizăm detaliat. Tipul de parfum este un amestec de vanilie, caramel sărat, bezea dulce și smochină suculentă. Notele de vârf sunt gutui, smochin, caramel sărat și bezea.

Notele de mijloc sunt floarea de păr și floarea de lavandă. În sfârșit, notele de bază sunt fava tonka, mosc și lemn de santal.

Parfum R.E.M. de Ariana Grande REM

Cine ar aprecia REM Arian Grande?

Dacă îți place deja Ariana Grande, vei avea nevoie de puțină convingere pentru a cumpăra această sticlă incredibilă, plină cu un parfum seducător.

Cu toate acestea, chiar dacă nu ești un mare fan al muzicii Arianăi, vei aprecia ceea ce are de oferit r.e.m. Sticla deține un parfum dulce, de vis, pe care nu-l vei putea lăsa din mână. Vei dori să-l porți tot timpul!

Unde să porți Ariana Grande REM?

Acest parfum remarcabil și dulce poate fi purtat în aproape orice anotimp. Cu mirosul său matur de vanilie orientală, r.e.m. este perfect de purtat la biserică, la muncă, la întâlniri, la cine elegante și chiar la evenimente de înaltă clasă.

Singurul moment în care s-ar putea să nu vrei să porți acest parfum este iarna, deoarece nu este o perioadă obișnuită pentru parfumuri dulci și florale. Dar, poate fi purtat în iarnă, totuși!

Ambalaj Cutie Parfum Ariana Grande REMAmbalaj și prezentarea parfumului Ariana Grande REM

Parfumul este la fel de impresionant ca sticla și sticla este la fel de impresionantă ca parfumul. Lichidul mov deschis se remarcă frumos în contrast cu sticla cristalină.

Este captivant și s-ar remarca în orice dulap. Cristalele translucide de pe exteriorul sticlei conferă o prezentare impresionantă și elegantă, exact ca Ariana Grande însăși!

Impresii personale despre Ariana Grande REM

În general, oamenii iubesc produsul! Sunt foarte puține persoane care spun că nu le place r.e.m. Majoritatea oamenilor fie îl iubesc, fie îl apreciază, în timp ce doar câțiva sunt indiferenți sau nu îl plac. Pe Google, are o notă de 4,4 din 5 stele.

Recenzentul a spus că r.e.m. nu este “prea dulce, nici prea masculin”. Trebuie să fim de acord! Este combinația perfectă de dulceață care îl face pur și simplu perfect.

Performanța parfumului Ariana Grande REM

Găsirea parfumului perfect poate fi o adevărată provocare! Poate părea aproape imposibil și s-ar putea să cheltuiești mult pe parfumuri care nu îți plac până când găsești pe cel perfect.

Pentru a te ajuta în căutarea ta, este esențial să cunoști diferența dintre Eau De Toilette (EDT) și Eau De Parfum (EDP). Diferența principală este concentrarea uleiului de parfum, care joacă un rol vital în cât de mult poate dura potențial parfumul.

Eau De Toilette durează de obicei aproximativ trei până la cinci ore, deoarece are doar o concentrație de 8-15%. Cu toate acestea, Eau De Parfum are o concentrație de până la 30% și poate dura între cinci și opt ore.

Deși r.e.m. este din următoarea categorie, va dura doar aproximativ cinci ore. Așadar, dacă urmează să fii plecat pentru o perioadă lungă de timp, s-ar putea să ai nevoie să iei sticla cu tine.

REM ariana grande Ambalaj

Pro și Contra parfum Ariana Grande REM:

Pro

  • Utilizare multiplă: R.E.M. este un parfum pe care îl poți purta aproape oricând în cursul anului. Nu există un moment specific în care nu poate fi purtat.
  • Poți purta parfumul în timpul zilei, noaptea sau în timpul unei ieșiri. Din nou, nu este specific unui moment sau eveniment. Poate fi purtat în orice moment.
  • Recomandare de vârstă: Deși are un miros mai matur, oricine de peste 13 ani îl poate purta.

Contra

  • Longevitate: Parfumul durează doar cinci ore.
  • Preț: Dintre toate parfumurile Arianăi Grande, r.e.m. este cel mai scump.

Impresii generale despre REM Ariana Grande.

În general, îmi place Ariana Grande REM (R.E.M.)? Da, îmi place. Nu este cel mai uimitor parfum pe care l-am întâlnit vreodată, dar se află în jumătatea de sus a lansărilor Arianei Grande, până acum.

De obicei, nu sunt un mare fan al parfumurilor care folosesc lavanda în mod intensiv. Cu toate acestea, acesta este unul care îmi place, în moduri în care nu mi se întâmplă cu Cloud. În opinia mea, este pur și simplu mai bun, chiar dacă acela primește toată atenția datorită comparațiilor sale exagerate cu Baccarat Rouge 540.

Sunt, totuși, un mare fan al utilizării smochinei în parfumuri. Cea prezentă aici nu strălucește prea mult, dar este plăcută cât timp persistă. Îmi place deschiderea cu caramelul, dulceața și ulterior acest schimb între cremos și pudrat.

Performanța, pentru mine, este decentă. Nu extraordinar de bună, dar pare să funcționeze mai bine pe mine decât ceea ce au raportat unele persoane.

Ariana grande REM merită încercat. Nu va fi preferatul tuturor, dar există o serie de persoane pentru care acesta va fi cel mai bun parfum al Arianăi.

Concluzie despre REM Ariana Grande

După o explorare detaliată a complexității și seducției R.E.M., concluzia se conturează aproape de la sine. Ariana Grande a reușit să creeze un produs care îmbină cu maestrie esența sa artistică cu o selecție rafinată de note olfactive.

Ariana Grande REM (R.E.M.) nu este doar un parfum, ci o declarație de stil și personalitate. Notele sale de vanilie orientală, caramel sărat, bezea dulce și smochină zemoasă au o prezență indiscutabilă, dar nu copleșesc. Acesta este un parfum care surprinde și fascinează, păstrând în același timp un echilibru armonios între putere și delicatețe.

Ambalajul său, la fel de impresionant precum aroma sa, completează experiența olfactivă cu o promisiune vizuală captivantă. Cristalele translucide de pe exteriorul sticlei aduc un plus de strălucire și rafinament, reflectând în mod fidel personalitatea strălucitoare a Arianăi Grande.

Cu toate acestea, așa cum orice parfum este o călătorie personală și unică, R.E.M. poate fi o alegere potrivită pentru unele persoane, dar nu pentru toată lumea. Dacă ești în căutarea unei arome dulci, dar mature, cu o notă de sofisticare și un strop de visător, atunci Ariana Grande R.E.M. poate fi parfumul care să te însoțească în călătoria ta olfactivă.

În final, Ariana Grande REM (R.E.M.) este mai mult decât un parfum – este un accesoriu de stil, un simbol al fanteziei olfactive și un punct de referință în lumea parfumurilor create de celebrități. Cu toate acestea, adevărata valoare a acestui parfum se va dezvălui odată ce vei avea ocazia să îl încerci și să îi descoperi complexitatea.


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *